• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Оловна глава Чебурашка BOMB! 5 бр

Наличност:
В наличност
Модел:
668000003
Производител:
DELPHIN
Цена
2.40лв.
с ДДС 2.40лв.

Описание

ЧЕБУРАШКА влетя на риболовния пазар като дива река и след като тя беше показана от руските рибари, стана много популярна. Основната задача на тази тежест е да придаде на примамката красиво, елегантно движение. Той се закрепя към куката чрез вътрешна система от тел.

Тази връзка и движение са изключително привлекателни за рибата. Освен неговото движение, друго негово предимство е, че когато изберете идеалната кука за примамката, трябва да смените само главата на тежестта. Смяната е много бърза и ефективна. Когато ловите риба с ЧЕБУРАШКА, препоръчваме да използвате карабинка.

Главите на тежестите от серията примамки BOMB! са изключително добре направени и са с високо качество. Системата от тел може лесно да се извади и постави и освен това, има клуп за поставяне на куката, който е с настина специално огъната форма. Благодарение на нея, бързо ще определите правилната страна и движението на примамката ще бъде още по-интересно.

Ние предлагаме ЧЕБУРАШКА за изключително лек улов  от 3 гр до  21 гр., подходящи за дълбоководен риболов на бяла риба. Опаковката съдържа 5 броя.

Вижте още: