• ЗА ВЪПРOСИ

  +359 878 977 988

 • Дoставка

  До 2 дни със Спиди или Еконт

Макара Delphin HORNET 20 / 3+1 size 20

Модел:
286037020
Наличност:
В наличност
Цена
42.00лв.
с ДДС 42.00лв.

Описание

Моделът HORNET представлява атрактивна и модерна макара, изградена на базата на надеждна и изпитана техническа основа. Благодарение на идеалното оразмеряване на вътрешния ѝ механизъм, тази макара осигурява голяма дълготрайност и изключително представяне на страхотна цена. Широката гама размери я правят подходяща за употреба при всяка риболовна техника.

Нейното графитно тяло е изключително здрави и не се усуква и завърта при натоварване. Благодарение на металната дръжка с ергономична ръкохватка, тя ще пасне идеално в ръката ви. Нейната метална шпула е достатъчно дълбока, и в зависимост от размера, ще осигури достатъчно пространство за вашите нужди. Благодарение на перфектно балансирания ротор, нейният ход е наистина плавен и безупречен.

Технически параметри:

 • Модел: Delphin HORNET 20
 • Капацитет на макарата mm / m: 0.14 / 400, 0.16 / 310, 0.18 / 240
 • Скорост: 5.2: 1
 • Брой лагери: 3 + 1
 • Тегло: 240 g

Макарата Delphin HORNET е универсално решение, което с широкия си диапазон от размери би било подходящо за всички методи на риболов. Това е нискобюджетен модел с отлични работни характеристики и високо качество на изработката. Материалите, използвани за изработка също будят възхищение. Ергономичната метална дръжка и здравото графитено тяло, ви гарантират удобство при екстремно натоварване.

Ползи от избора на подходяща макара за мач

Любителите на риболова знаят чудесно, че от правилния избор на макарата за спининг зависят както балансът на оборудването, така и обемът на улова. Към избора на такъв елемент на рибарското оборудване е нужно да се подходи с голяма отговорност, защото неговите параметри влияят на гладкостта на провеждане на линията, на лекотата при борба с трофея и на разстоянието на замятане.

Качествената макара за дъно се отличава с винтово задвижване, скосяване и хипоидно предаване. Продуктите от този вид имат неподвижност на шпула при замятане на влакното, което ви позволява да хвърляте дори малки примамки. Моделът е оборудван с фрикционна спирачка, която предпазва линията от повреждане.

Макарата Hornet има качествено устройство. Конструкцията ѝ е снабдена с лек ротор, който повишава чувствителността и понижава теглото на механизма. Основната предавка помага за лесно прехвърляне на товара. Дълбокият метален шпул осигурява равномерно навиване на влакното без усукване. Устройството предполага използването на технологията за завъртане Twist Buster и Airbai.

Сред предимствата на този модел макара за мач трябва да посочим:

 • Ниско тегло;
 • Използване на иновативни технологии на производство;
 • Наличие на облекчен ротор;
 • Графитен корпус, притежаващ безапелационна здравина.

И докато някои макари за дъно имат известни недостатъци, например шийката на ротора не е подсилена или ръкохватката не е удобна (има копче, в което възниква луфт), то в този модел подобни проблеми са напълно изчистени. Добре оразмереният вътрешен механизъм е предпоставка за дълъг работен живот на изделието. В комбинация с ниската цена, Delphin Hornet 20 / 3+1 size 20 е предложение, на което просто не можете да устоите.

Вижте още:

Видео

Препоръчани продукти