• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Ръчен часовник Delphin WISIA

Наличност:
Очаква доставка
Модел:
101000262
Производител:
DELPHIN
Цена
44.00лв.
с ДДС 44.00лв.

Описание

Елегантност, стил и прецизно обработени детайли. Това са трите основни фактора, идващи ръка за ръка в часовника Delphin WISIA. При първия контакт ще бъдете привлечени от изключителния дизайн, състоящ се от кафяви каишки от изкуствена кожа и черен циферблат с бяла графика. Освен това човек не може да не забележи някои много впечатляващи детайли, които ще зарадват всеки рибар и фен на марката Delphin. Може би най-впечатляващият е силуета на шарана върху каишката, а също и от долната страна на часовника. Логото на Delphin подчертава изключителния стил на този продукт директно върху циферблата или върху металната капачка.

Корпусът на часовника е изработен от изключително здрав и издръжлив метал, което свежда до минимум възможността от механични повреди. Самите ленти са много устойчиви и здрави, което допринася за дългия им живот. Надеждна индикация за времето при всякакви обстоятелства се осигурява от висококачествено задвижване с ръчно навиване, скрито вътре.

Според международния стандарт този модел е маркиран като водоустойчив до 30м. Тази маркировка отговаря на всички изисквания на часовник, който може да бъде изложен на течаща вода (например измиване на ръцете), или бъде изложен на улов във вода, където изпръскването или контактът с водната повърхност не ги засяга.

 

Ако сте от хората, които са верни на елегантения стил, именно Delphin WISIA ще изпъкне и пасне перфектно на китката ви.

 

Технически параметри:

Диаметър на циферблата: 43 мм

Батерия: SR626SW

Видео

Препоръчани продукти