• Монофилно влакно Delphin CITRUS / yellow
  • ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Монофилно влакно Delphin CITRUS / yellow

Наличност:
В наличност
Модел:
101001324
Производител:
DELPHIN
Цена
17.00лв.
с ДДС 17.00лв.

Описание

Надеждно шаранджийско монофиламентно влакно на разумна цена. Така, накратко, може да се характеризира монофилното влакно CITRUS. То е получило своето име, благодарение на смелия си цвят.

Неговите основни характеристики са отлична товароносимост и гъвкавост, въпреки които то запазва своята здравина. CITRUS е едно от по-меките монофилни влакна с изключително гладка повърхност, която ще оцените особено високо при замятане, когато влакното се развива изключително лесно от шпулата и не създава почти никакво съпротивление, когато преминава през водачите.

Благодарение на своя цвят, влакното е лесно видимо при различни условия. Универсално монофилно влакно на страхотна цена? Delphin CITRUS е правилният избор!

  • MM/LBS: 0.25mm/11lbs, 0.30mm/15lbs, 0.35mm/19lbs

Имате възможност да закупите от нас висококачествено монофилно влакно DELPHIN Citrus в ярък жълт цвят. Характерна за този модел корда е ярката ѝ жълта окраска, благодарение на която остава добре забележима при всякакви условия на риболов. Има случаи, когато линията трябва да остане незабележима, но за всички останали Цитрус е едно универсално и удобно решение.

Можете да закупите влакното в няколко дебелини : 0.25, 0.30 и 0.35мм. Дължината на ролката е 1100 – 1200м. Необходимо е да маркирате кой диаметър искате да поръчате, когато създавате своята поръчка. Изгодната цена на продукта ви позволява да вземете по една ролка от всеки модел.

Характеристики и предимства

Citrus е вероятно най-яркото монофилно влакно на пазара. Цветът му има специално предназначение, а именно – да остане ясно забележимо при всякаква осветеност, така че да се предотврати преплитането на линиите не само при замятане, но и при изваждане на закачената риба.

Сред съществените предимства на влакното Yellow можем да посочим високата товароносимост и максималната гъвкавост, съчетани с безкомпромисна здравина. Цитрус е влакно с невероятно гладка повърхност, благодарение на която имате възможност за идеално замятане на голяма дължина, без почти никакво съпротивление.

Това е монофилно влакно от най-висок клас, подходящо за риболов на шаран. За него е характерна пълната липса на памет, което осигурява лесно развиване от шпулата и гладко преминаване през водачите, без да оказва никакво съпротивление. Отличната устойчивост на абразия създава усещане за сигурност. Линията няма да се прекъсне, когато изваждате едър екземпляр, включително при наличие на триене в крайречните камъни.

Delphin Citrus Yellow се отличава от други монофилни влакна със силната си износоустойчивост, силна якост на опън и по-голяма еластичност. Това е супер тиха, ултра лека и изключително гладка линия. Не можем да не посочим също уникалният дизайн на паралелната ролична пътека. Влакното никога не потъва в макарата, намалявайки паметта на шпула. Не без значение е и големият метраж на този продукт.

Вижте още:

Препоръчани продукти