• ЗА ВЪПРOСИ

  +359 878 977 988

 • Дoставка

  До 2 дни със Спиди или Еконт

Дръжка за кеп Delphin CARBONA 1,8m

Модел:
941001700
Наличност:
Очаква доставка
Цена
65.00лв.
с ДДС 65.00лв.
Описание

Серия от луксозни, леки и добре проектирани пръчки за кеп CARBONA, изработени от здрав карбонов материал. Тези модели са проектирани за употреба с глави за шаран, като също така са подходящи за глави за спининг или фидер. Те са идеални за риболов от лодка,представляват пръчки, състоящи се от две части, като ще намерят своето място сред аксесоарите на рибарите, които обичат леките и ефективни риболовни пътувания.

Телескопичната версия от две части има по-къса дръжка от NEO-FOAM, завършена с  ГУМИРАН КОРК. Над връзката на двете части е поставен захват от NEO-FOAM. Той е подсилен от допълнителен карбонов слой. Златните детайли по тялото на пръчките за кеп подчертават техния обран и луксозен характер. 

Технически параметри:

 • Модел: 180см / 2 части
 • Брой части: 2
 • Диаметър: 15мм
 • Тегло: 236гр
 • Транспортна дължина: 95см
 • Дръжка: NEO-FOAM

Имате възможност да изберете подходяща за вашите нужди дръжка за кеп Delphin CARBONA от 2 части с обща дължина 1,8m. Пръчките са изработени от високомодулен карбон, който превъзхожда алуминия както с ниското си тегло, така и с високата си товароносимост. Пръчка от тази серия може да се комбинира с различни модели глави за кепове – шаранджийски, фидер или спининг.

Защо дръжката за кеп трябва да се избере внимателно?

Когато купувате ново кепче, е особено важно да обърнете специално внимание на неговата дръжка. Важно, защото резултатът от риболова в голяма степен ще зависи от нейната здравина и надеждност. Дръжките за кепове днес се продават отделно от главата и мрежата, като най-важното е, че дължината им може да бъде много различна. Днес в продажба има дръжки с дължина от 1 до 3 метра.

Пръчката, която ще изберете, би могла да бъде сгъваема или състояща се от една част. Последният вариант е по-надежден, но по време на транспортиране този вид пръчки заемат много място. Сгъваемите модели са по-компактни и не заемат излишно място по време на транспортиране и съхранение.

Основни критерии при избора на модел

Дължината на пръта се избира в зависимост от условията на риболов. Ето защо, ако планирате да ловите повече на места, силно обрасли с тръстика и трева, то по-удачно е да закупите кеп с по-голяма дължина на пръта. За риболов в чисти зони на водоема дължина от 1,5-2 метра ще бъде напълно достатъчна. Поради тази причина смятаме, че дръжката Delphin CARBONA със своите 1,8 метра е универсално и удобно решение.

Преди да решите окончателно относно избора на дръжка за кеп, трябва да проверите нейната здравина. За да направите това, трябва да я разгънете и, като държите ръкохватката, да я разклатите. В случай, че дръжката е с високо качество, тя ще бъде надеждно фиксирана във всички точки на връзката, но ако детайлът е хлабав и играе в една част, тогава не ви препоръчваме да купувате такъв продукт.

Вижте още:

Видео

Препоръчани продукти