• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Резервна мрежа за кеп Delphin ARMADA

Модел:
946006152
Наличност:
В наличност
Цена
24.00лв.
с ДДС 24.00лв.

Описание

Резервната мрежа за шаранджийския кеп Delphin ARMADA е продукт с най-високо качество и безпогрешен дизайн. Има наистина мека структура на отворите (5 х 5 мм) поради което няма никаква вероятност да нараните вашия улов. Благодарение на заздравените си рамена, тази мрежа е отличителна с нейната голяма издръжливост. Резервната мрежа е подходяща за повечето шаранджийски кепове от различни производители.

Кога резервата може да се окаже изключително полезна?

Съществуват повече от една причини да поръчате резервна мрежа за кеп Delphin ARMADA. На първо място това е нуждата от възстановяване на приспособлението, когато по някаква причина мрежата, с която е оборудвано, се скъса и не може да изпълнява основната си функция.

Дори най-здравите и качествени кепове се повреждат, защото риболовът е екстремно занимание, по време на което могат да възникнат всякакви инциденти, които да повредят оборудването. Съществува и още една основателна причина да се закупи резервен кеп – нуждата от подобряване свойствата на оригиналното приспособление.

Armada на словашката марка DELPHIN е точно такъв продукт – здрав, удобен и супер надежден. Дори не е нужно кепът, чиято мрежа смятате да подмените с резервна да е на същия бранд. Мрежата, която ви предлагаме е съвместима с почти всички шаранджийски кепове, предлагани на пазара. Благодарение на универсалната система за укрепване, подмяната се изпълнява бързо и лесно.

Мека структура, устойчива на голямо натоварване

Резервната мрежа за кеп на Делфин е изработена от висок клас материали, но въпреки това, цената ѝ си остава максимално достъпна. Изплетена е от висококачествени найлонови нишки, чиято мекота ви гарантира, че уловеният трофей няма да бъде наранен по никакъв начин в процес на изваждането му на брега.

Големината на отвора (окото на мрежата) е 5 х 5мм. Мрежите с по-ситни отвори са доказано най-деликатни към улова, а същевременно и изключително здрави и дълготрайни. Допълнителна сигурност в периода на използване дават подсилените рамена, които се придържат стабилно към рамката на кепа, осигурявайки максимална товароносимост.

За да използвате максимално дълго DELPHIN ARMADA, препоръчваме да не пренебрегвате изискванията за правилно използване и съхранение. Пазете уреда от остри и режещи предмети, когато работите с него, както и от източници на огън и горещи предмети. Желателно е след всяка употреба да почиствате кепа и да го съхранявате на сухо и проветриво място.

Вижте още:

Видео

Препоръчани продукти