• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Кеп Delphin SPIN-R rubberized - 50x40cm

Наличност:
В наличност
Модел:
942000350
Производител:
DELPHIN
Цена
44.00лв.
с ДДС 44.00лв.

Описание

Перфектно изработеното кепче за спининг ще задоволи всичките ви желания. Благодарение на неговия прецизен дизайн и направа няма да намерите никакви грешки. Покрита с гума черна мрежа, закачена към лека, но здрава алуминиева рамка. Тъй като има гумено покритие, изсъхва много бързо и не задържа никаква миризма.

Кепчето е с ергономична форма, а дръжката леко се огъва, за по-лесно изтегляне на рибата. Благодарение на специалната конструкция на дръжката, тя е много лека, но от друга страна много здрава. Кепчето ще плува на повърхността ако бъде изпуснато, а няма веднага да потъне. Завършено е с колан с гумено покритие и карабинка.

Ергономичен дизайн и гумено покритие – защо това е важно?

Първокласният кеп Delphin SPIN-R rubberized с диаметър 50x40cm притежава две безспорни предимства. Едно от тях е гумираната рамка, а другото – ергономичният дизайн. За всеки рибар е изключително важно кепът да бъде лек и удобен, което в конкретния случай е постигнато чрез супер леката алуминиева рамка.

Гуменото покритие на рамката гарантира допълнително, че уловът ви няма да бъде наранен. То осигурява също максимално удобство при транспортиране и носене, а същевременно предпазва от задържането на неприятни миризми. Подборът на материалите позволи на словашката марка DELPHIN да създаде първокласен инструмент, с който ловенето и поддръжката са супер лесни и удобни.

Ръкохватката на Delphin SPIN-R е удобна и гъвкава – огъва се леко по тежестта на рибата, което улеснява изваждането. Дръжката, също е снабдена с гумено покритие. Благодарение на него е осигурен здрав и стабилен захват, дори ако ръцете ви са мокри. На върха на дръжката е фиксирана гумена лента с карабина, позволяваща окачване на кепа върху колан или върху гайка на яке.

Еластичната лента има за цел да предпази приспособлението от загуба във водата при борба с рибата. Материалът, както и дизайнът на конструкцията, не позволява на кепчето да потъне, когато случайно падне в реката. Производителят се е погрижил да защити риболовното ви оборудване, а по този начин и самата финансова инвестиция в неговото закупуване.

Високо качество на достъпна цена

В специализирания ни магазин ще намерите пълния списък с риболовни принадлежности, нужни на начинаещи и опитни любители на риболова. Не подценявайте ролята на кепа – той ще ви помогне да извадите уловената плячка без риск да я изпуснете, независимо от условията на риболов.

Спининг кепчето Delphin SPIN-R е висококачествено универсално приспособление, осигуряващо удобство при изваждане на плячката с една ръка. Първокласните материали и перфектният дизайн, правят този продукт изключително здрав и дълготраен. Ние ви даваме възможност да го закупите по най-удобния и лесен начин – изцяло онлайн.

Вижте още:

Видео

Препоръчани продукти