• Стойка за фидер METHOD ROTATING SIDE QUIVER Matchpro
  • ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Стойка за фидер METHOD ROTATING SIDE QUIVER Matchpro

Наличност:
В наличност
Модел:
920073
Производител:
MatchPRO
Цена
19.00лв.
с ДДС 19.00лв.

Описание

Страхотна стойка за фидер или мач. Разполага с 11 гнезда (позиции) за настройка на ъгъла на въдицата.

Рамото на опората може да се настройва в 13 позиции. Конецът, монтиран в пръчката, е съвместим с всички риболовни тръби, ръце и щеки.

  • Поддържаща дължина: 24 см

Ротиращата стойка за фидер, ви позволява да позиционирате своите пръчки под желания ъгъл, като самото рамо на стойката предлага избор от цели 13 позиции. Освен високата функционалност на съоръжението, то впечатлява и с атрактивния си дизайн. Изработена от трайни и устойчиви материали и с множество регулируеми функции, поставката METHOD ROTATING SIDE QUIVER е безспорен лидер в своя клас.

Функция на стойката при метод фидер

При риболов с фидер, допълнително удобство осигурява  въртящата се стойка. Това може да се обясни с факта, че при издърпване на влакното, тя трябва да предаде сигнал към сигнализатора или конеца на въдицата за дори най-лекото съприкосновение на рибата с използваната примамка.

Поради тази причина, въдицата трябва да се постави върху стойка, за да бъде в неподвижно положение, и така да се изключат нейните колебания от движението на риболовеца по брега или от пориви на вятъра. За целта са разработени различни видове укрепващи конструкции – от най-простите поставки до стойки със сложна конструкция и множество регулируеми функции.

За фидер риболов е препоръчително да се използват модернизирани единични стативи от неръждаема стомана или различни алуминиеви сплави. Използването на такива стойки за фиксиране на въдиците е удобно при улов на риба в различни точки на водоема.

Стойките се изработват в два вида дизайни:

  • Еднокомпонентни;
  • От две части, чиято височина може да се регулира независимо.

Най-удобно е да се използва чифт такива стойки едновременно. Първата се поставя под задната част/дръжката на пръта, а втората се поставя по-близо до върха на въдицата. Предимството на използването на стойки е, че пръчките могат да бъдат поставени на разстояние една от друга.

При такова разположение съседните такъми няма да могат да попречат на играта на големи риби. Като основен недостатък на стойките може да се посочи невъзможността да се монтират и използват върху твърди повърхности - скалист бряг, асфалт, дървени подове на понтони и т.н. Стойката METHOD ROTATING SIDE QUIVER е с поддържаща дължина: 24 см.

Видео

Препоръчани продукти