• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Единичен сигнализатор Delphin DX1

Модел:
101001361
Наличност:
Очаква доставка
Цена
32.00лв. 25.60лв.
с ДДС 25.60лв.

Спестявате 6.40лв.

Описание

Компактният по размери сигнализатор, който въпреки изгодната си цена предлага голяма надеждност и 100% функционалност.

Сигнализаторът DX1 се захранва от батерия 1x12V от типа LR23A, която има достатъчно голяма издръжливост. В случай на изтощена батерия, алармата ще ви предупреди с кратък звуков сигнал. Използвайте превключвателя "V", за да изберете едно от 5-те нива на силата на звука, включително безшумен режим. Също така е възможно да изберете желания тон и ниво на чувствителност на 5 различни нива.

Безспорно предимство на сигнализаторите от комплекта DX1 е възможността за избор от 7-те цвята на сигналния LED диод. Човек може да избере любимия си цвят и ако е необходимо, просто да избере друг цвят според инструкциите. DX1 съхранява всички избрани настройки в паметта. Различен тон ще ви предупреди за моментната удар и светодиодът на паметта ще свети за 15 секунди след всеки удар. В долната част има вход за 2,5 мм конектор за свързване на светлинен индикатор.

Възможно е и включване на позиционния диод по време на нощен риболов. Водоустойчивостта е нещо естествено, благодарение на което можете да разчитате на него при всякакви условия.

Видео

Препоръчани продукти