• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Комплект сигнализатори Delphin BRITON 4+1

Модел:
900022432
Наличност:
В наличност
Цена
336.00лв.
с ДДС 336.00лв.
на 12 вноски по 33.07 лв.

12 x 32.70 лв.

Купи на изплащане със стоков кредит от Банка ДСК

• Улеснена процедура за електронно подписване
• Атрактивни условия по кредита
• Параметри изцяло по Ваш избор
• Одобрение до няколко минути изцяло онлайн

Размер на кредита /лв./
Месечна вноска /лв./
Обща дължима сума /лв./
ГПР /%/
Изчисленията са направени при допускането за първа падежна дата след 30 дни и са с насочваща цел. Избери най-подходящата месечна вноска.
Описание

Идеалният комплект, в който за всеки детайл е помислено внимателно. Ще ви привлече от пръв поглед с изчистения си дизайн, който ще изглежда на мода дори и след години употреба. Всички части са безпогрешно направени, като пасват една с друга идеално, а дизайнът и направата им са на високо ниво. Всички материали са от най-добро качество, включително и алуминиевите протектори за говорителите, които пък са една от най-добрите части на този комплект. Всички пластмасови части са имат гумено покритие.

Трудният достъп до батериите вече е минало. BRITON е изключителен заради лесния достъп до батериите. Приемника и байт алармата работят с батерии клас ААА. Бонусът е, че батерии са включени в пакета. След дълги тестове комплектът се е доказал в издръжливостта на батериите си и работата в екстремни климатични условия (-25°C up to + 35°C).

В зависимост от условията (заобикаляща среда, гъстота на растителността или капацитет на батерията) комплектът имам обхват на повече от 200м. Специалната форма и покритие на електрониките му осигуряват защита от водата. Дори и обилен дъжд няма да прекъсне връзката помежду им.

Включва се чрез джойстик, чрез който можете да го управлявате с него дори и в тъмнината без никакъв проблем. Приемника и байт алармата имат 8 различни тона и 8 различни нива на звука (включително и тихия режим). Приемника също има и режим на вибрация, индикация за ниска батерия и памет за настройките.

Комплектът идва с колан за по-голямо удобство. Има 5 нива на чувствителност  (0.8 см до 4.0 см), индикация за ниска батерия и вход за жак 2,5 мм. Звънецът може механично да бъде блокиран чрез магнит, което означава, че когато е поставен на стойката за въдици няма да покаже фалшиви аларами.

Вижте още:Видео


Препоръчани продукти