• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Чанта за претегляне Delphin WSM

Наличност:
В наличност
Модел:
955000040
Производител:
DELPHIN
Цена
100.00лв.
с ДДС 100.00лв.
на 12 вноски по 9.84 лв.

Описание

Чанта за претегляне, изработена от здрав мрежест материал, която може да се използва и за чанта за съхранение до момента на измерване на рибата или докато решите да я освободите, тъй като тя има няколко поплавъка и е изработена от мрежа. Благодарение на отразителните ленти по поплавъците, можете да виждате чантата във водата, дори когато светнете към нея с челника си през нощта.

Мрежестият материал понижава цялостното тегло на чантата и когато повдигате рибата или по време на манипулации с нея, водата изтича и не претоварва материала, така че претеглянето е по-точно. От двете страни на чантата, както и в нейната горна част има масивни ципове, така че тя да може да бъде почти напълно разкопчана на по-добра и по-лесна работа с рибата.

Здравите алуминиеви тръбички, с диаметър от 25 мм, могат да бъдат сгъвани без какъвто и да е проблем, така че да не заемат място при транспорт. Има три дълги текстилни дръжки, така че закачането на чантата на триножник е наистина удобно и семпло. Тези дръжки имат метални халки за закачане на чантата на кантара. За лесното носене на чантата, в нейните четири ъгъла има четири по-къси дръжки.

Фиксиращо въже, с дължина от 4,5 м и с резба на края също е необходимост. Благодарение на тази система, фиксирането на чантата на брега е наистина безопасно. Въжето се се съхранява във вградения и дискретен джоб, разположен отстрани на чантата. В горната част и отстрани на чантата има клипс, който служи за фиксиране на главите на циповете, с цел предотвратяване на разкопчаването на чантата.

Има и възможност за закупуването и на допълнителни клипсове, които могат да се използват като допълнителни точки за фиксиране. 

Технически параметри:

  • Размер: 125x45x30см
  • Размер при транспорт: 70x20x15см
  • Тегло: 1,5кг
  • Товароносимост: 50кг

Според много шаранджии, това, което заслужава истинско уважение в шаранджийския риболов, не е познаването на всички съществуващи техники и тактики, а етичното отношение към уловената риба. Риболовът е преди всичко спорт, в който уловеният екземпляр се претегля и се пуска отново във водата. За лесно и точно претегляне ще ви е нужна висококачествената чанта Delphin WSM.

Характеристики и приложение на чантата за претегляне

Чантата служи за безопасно съхранение на шарана след улавяне, както и за по-удобното му пренасяне до люлката или шаранджийския дюшек. Дизайнът на тези приспособления е проектиран по такъв начин, че не само да предпазват рибата от нараняване, но и да направят престоя ѝ в "краткосрочен плен" възможно най-удобен.

Благодарение на използването на мрежести материали за изработка на чантите, се осигурява непрекъсната циркулация на прясна вода и кислород във вътрешността на торбата. За удобство на самите риболовци, съвременните чанти за претегляне шарани са оборудвани с удобни ергономични дръжки, както и с надеждни ципове или лесни за използване закопчалки.

Защо ви е нужна?

Накратко, чантата на Делфин ви позволява да задържите рибата безопасно, докато я претеглите и пуснете отново във водата. Съхранението може да се извърши и в плитчините на водоема, като водата и кислорода преминават безпрепятствено през мрежестата тъкан. Производителят е осигурил светлоотразителни ленти, за да можете да виждате контурите на торбата и на тъмно.

За да не се наранява рибата, словашката компания е разработила дизайн, който е еднакво удобен и за рибата, и за рибаря. С надежден, мек и просторен (като цяло добре обмислен) дизайн, чантите за претегляне на шаран на марката са много удобни. Те също така достигат компактни размери след сгъване, за да не заемат много място сред останалото риболовно оборудване.

Дръжката е съставена от разглобяващи се алуминиеви тръби, което позволява бърз демонтаж на приспособлението след извършване на манипулацията. За надеждно фиксиране на чантата на брега е осигурено фиксиращо въже, дълго 4.5м. За неговото надеждно съхранение е осигурен специален джоб, разположен в горната част на самата чанта.

Вижте още:

Видео

Препоръчани продукти