• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Карп сак Delphin C-VAK - 115x72cm

Наличност:
В наличност
Модел:
955000031
Производител:
DELPHIN
Цена
37.00лв.
с ДДС 37.00лв.

Описание

Този сак за шарани е проектиран за безопасното съхранение на Вашия улов. Благодарение на затварянето му с цип и скоба, той е страхотен за безопасно претегляне на улова. Сакът е изработен от изключително мек текстил, с микро обръчи, благодарение на които, уловът не се уврежда или разкъсва.

Ръбовете, съединяващи плата са силно устойчиви и здрави. Скобите са зашити по целия сак, което гарантира по-добра устойчивост на продукта. Горната част се затваря чрез цип. Към страничните ъгли са добавени клипсове, които, когато бъдат свързани с въже и двете метални скоби, осигуряват фиксирането на целия сак. Целият сак за претегляне се предоставя в транспортен калъф. 

Технически параметри:

  • Размер: 115x72см
  • Дължината на линията за закрепване: 300см
  • Размер на чантата: 24x24см

Качествен карп сак за безопасно претегляне на трофея никога не е излишен. Ние ви предлагаме Delphin C-VAK с общи размери 115x72cm и дължината на линията за закрепване: 300см. Това е удобно приспособление, подсилено с микро обръчи, чиято задача е да предпазят рибата от нараняване. За дългосрочната експлоатация на сака се грижат здравата текстилна материя с подсилени външни ръбове.

Приложение на чантите в шаранджийския риболов

Чантите за претегляне на риба са оборудване със специално предназначение. Те ви позволяват да съхраните правилно трофея преди да го върнете обратно във водата. Шаранът може да престои няколко часа в торбата без да се нарани или изпита сериозен дискомфорт. Стандартно чантите се изработват от специална перфорирана материя, която пропуска малко светлина, но не ограничава циркулацията на водата. Закопчаването с цип е налично при качествените изделия.

Някои модели имат дръжки или пластмасови пръстени за претегляне на рибата. Шаранът, намиращ се в тъмната торба, се чувства доста спокоен, за разлика от живарника, и не се наранява, тъй като перките му няма за какво да се закачат. Не можете да държите повече от една риба в карп сака, тъй като това ще създаде дискомфорт и на двата трофея.

Преди да поставите рибата в сака, тя трябва да се намокри. При откачване на шарана от куката е добре да имате под ръка вече навлажнена с вода торба. Ако рибата започне да бие на постелката, можете бързо да покриете главата й с мократа торба. Това ще успокои шарана.

Още една препоръка. Сакът с рибата трябва да се поставят на максималната възможна дълбочина, където има достатъчно кислород във водата. Не е препоръчително да го държите дълго време на дълбочина от половин метър, особено в горещо време. Всички карп сакове имат специални въжета, които се вързват за стойка, забита в дъното. Позиционирайте стойката си според дълбочината и вятъра, така че рибата да не се озовава в плитка вода.

Видео

Препоръчани продукти