• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Термо чанта Delphin Area COOL Carpath

Модел:
420220210
Наличност:
В наличност
Цена
60.00лв.
с ДДС 60.00лв.

Описание

Delphin AREA са чанти от високо класна серия предназначена за карп риболов в неповторимCARPATH дизайн. Безупречен шев, здрави ципове и ергономични форми, това е Delphin AREA!

COOLBAG е чанта предназначена за пренасяне на примамки или храна, която трябва да запази първоначалната си температура, за което се грижи термо слоят, покриващ цялата й вътрешност. Също така има и 8 мм подплата, която осигурява стабилността на чантата дори когато е празна. Този слой служи и за допълнителна изолация и увеличава времето през което захранките или примамките ще останат свежи.

Този слой е направен така че външния му край да минава с 1 см навън и ципа за закопчаване да минава отгоре му, за да осигури още веднъж запазването на съдържанието отвътре, непозволявайки на въздуха да премине. Чантата е оборудвана с мрежи за съхранение от двете й страни. В предната част на чантата има още един джоб за пренасяне на аксесоари. COOLBAG има премахващ се подплатен колан за удобно пренасяне през рамо.

Технически параметри:

  • Размер – 30 х 22 28 см
  • Размер на джоба – 25 х 20 5 см
  • Размер на страничните мрежи – 20 х 16 см

Камуфлажът CARPATH е уникален и патентован дизайн, който комбинира естетиката на камуфлажа с формите на карп риболова. Този уникален и неповторим дизайн е дело на Delphin и разчупва представите на досегашното оборудване, за да ги доведе до едно ново измерение. 

Вижте още:

Видео

Препоръчани продукти