• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

EVA чанта за живарник Delphin WetNET Atoma nets

Модел:
101001616
Наличност:
Очаква доставка
Цена
34.00лв.
с ДДС 34.00лв.
Описание

Delphin WetNET Atoma е водоустойчива чанта, с правоъгълна форма, специално проектирана за съхранение и транспортиране на фидер живарници или глави на кепове. EVA материалът, от който е изработена чантата, я прави напълно водоустойчива. Благодарение на това, тя е подходяща за пренос на мокри без опасност от протичане на вода върху друго оборудване или в автомобила.

Предимството на този материал е, че той не поглъща неприятни миризми и не им позволява да излязат след затваряне на чантата. Освен това, материалът е много лесен за прана и е здрав, като благодарение на това, WetNET запазва своята форма при всички обстоятелства. Дръжките са проектирани от солидна пластмаса и те са разположени по външната стена на чантата, така че да не пречат при опаковането на мрежата.

Благодарение на тази система, манипулациите и транспорта са много удобни. Delphin WetNET Atoma е проектирана в червено с черни елементи и бяло лого, което съответства на вашето фидерно оборудване и е изключително практичен инструмент за риболовни излети.

  • Technical parameters:Size: 53x53x10cmCapacity: 28L

Вижте още:

Видео

Препоръчани продукти