• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Калъф Delphin Carp MISIA 360-2

Наличност:
В наличност
Модел:
430408200
Производител:
DELPHIN
Цена
66.00лв.
с ДДС 66.00лв.

Описание

След огромния успех на поредицата Porta сега имаме и единичен калъф в серията MISIA. Delphin MISIA поддържа  всичко, което в серия Porta ни радваше. Безупречна обработка, трайни ципове и перфектна защита за вашите риболовни принадлежности. Калъфите са напълно омекотени и вашето оборудване ще бъде  абсолютно защитено.

Всеки калъф от серията MISIA е проектиран така, че да  побере въдицата в комплект с макарата. Нека кажем, че е възможно да съхранявате 99,9% от често използваните шарански въдици, включително и тези с 50 милиметрови водачи!

Целият корпусен материал е изработен от тъкан, която е устойчива на нормални метеорологични условия . Нещо повече, долната част на калъфа е защитена с трайни водоустойчиви материали, което позволява да се постави тази част от калъфа на мокра повърхност.

Технически параметри:

  • Delphin MISIA 360-2
  • Проектиран за:360cm /2части 
  • Обща дължина: 200 см

Защо калъфът е толкова важен?

Когато сте инвестирали средства в качествена въдица и перфектна макара, би било нелогично да се скъпите, лишавайки ги от надеждна защита. Шаранджийският калъф Delphin MISIA ви позволява да съхраните любимата си въдица заедно с макарата. Това ви спестява пари за закупуване на калъфи за макарите, с които предпочитате да ловите.

Много от рибарите смятат калъфа за ненужен лукс, но мнението за въпросния аксесоар се променя, когато до мястото на риболова се изминават дълги разстояния пеша. Калъфът ви позволява да носите най-важните принадлежности на рамо, но преди всичко защитава от възможни драскотини и навлизане на прах в ставите на коленете, които често са причина за образуването на микропукнатини.

Жалко е да загубиш трофей заради счупен прът в най-неподходящия момент. Съвременният пазар предлага огромен асортимент от калъфи. Всички те са разделени на три групи: меки, полутвърди и твърди. Всеки вид има своите положителни и отрицателни страни. Когато купувате калъф за въдица, трябва да обърнете внимание на някои ключови характеристики:

Качество на закопчалката (най-слабата връзка при евтините модели). Повечето калъфи са оборудвани с ципове, които трябва да бъдат проверени за дефекти. За да направите тест, ципът в закопчано състояние трябва да се огъне наполовина и да се издърпа отстрани на основата на тъканта. Висококачествената закопчалка няма да се разшие в ръцете ви. Освен това ципът не бива да се разкопчава спонтанно. За да проверите, трябва да издърпате тъканта отстрани близо до плъзгача.

Шевовете трябва да са здрави, устойчиви на опън и да няма стърчащи конци. Също така е важно колко здрави са презрамките за носене на калъфа на рамото. Правилният избор зависи от целта на покупката на калъфа. Ако аксесоарът е необходим само за съхранение на въдици, можете да спрете на евтин мек модел.

Транспортирането на спининг въдица в градския транспорт или кола изисква по-добра защита. Слабото място на пръчките са върховете. Чупят се лесно, ако с тях не се борави внимателно. Полутвърдите или твърди калъфи ще ви помогнат да спестите пари, като предпазите своите принадлежности.

Вижте още:

Видео

Препоръчани продукти