• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Стойка за претегляне tripod Delphin HANG-3

Модел:
870000710
Наличност:
Очаква доставка
Цена
139.00лв.
с ДДС 139.00лв.
на 12 вноски по 13.68 лв.
Описание

Наистина масивна и стабилна тринога, готова да претегли и най-голямата уловена риба, от пръв поглед ще разберете, че това е наистина необикновен и висококачествен продукт. Триногата е опакована в текстилен кафяв калъф. Прахообразният цвят е много устойчив и издръжлив. Краката са изработени от тръби с диаметър 25 мм, а отвътре има и други с диаметър 20 мм.

В края краката завършват с остриета за стабилизиране на всякакъв вид повърхност. Плъзгането на краката и закрепването им се осъществява чрез масивни механизми за захващане. Краката се съединяват отгоре с централен метален отлив. В долната част на основата има здрава кука за закачане на карп сак. 

Технически параметри:

  • Най-ниското ниво: 95см
  • Най-високото ниво: 165 см
  • Транспортен размер: 110х10х10см
  • Тегло: 2,4 кг

Delphin HANG-3 е висококачествен триножник, чиято конструкция е достатъчна стабилна, за да ви бъде максимално удобно да работите с него. Прахово боядисаните метални части са пригодени за дългосрочна интензивна употреба. Височината на стойката подлежи на регулиране в диапазон 95 – 165см. Пригодена е за претегляне на дори най-тежките шарани чрез кука за окачване на шаранджийски сак.

С какво стойките триподи са по-добри от останалите приспособления за претегляне?

Стойката тип трипод е много добър вариант за претегляне на улова, особено за хора, които ловят сами. Тя ще им помогне да измерят теглото на трофея абсолютно самостоятелно, като просто я фиксират на подходяща височина и закачат карп-сака на куката, която се намира в най-горната точка. Триподът Hang-3 на DELPHIN е едно от най-удобните съоръжения, с които сте работили.

Редно е да уточним, че не всяка стойка, предлагана на пазара за риболовно оборудване, е достатъчно здрава и масивна. Поради желанието на някои производители да предложат достатъчно лек модел, те използват алуминий. Материалът е достатъчно здрав, но не винаги достатъчно стабилен.

Ето защо, ние препоръчваме Стойката на словашката марка Делфин, която е максимално стабилна, включително върху неравни терени и при силен вятър. Заострените в края крака позволяват дълбокото им забиване в земята. Така стативът ще бъде максимално устойчив на извънредно натоварване, а претеглянето на рибата ще е бъде извършено с желаната точност.

Удобно транспортиране и използване

Триножникът на Делфин се отличава не само с качеството на материалите и дизайна си, но и с няколко други конструктивни особености. Регулирането на краката се извършва с нужната лекота, а фиксирането на височината се осъществява посредством специални механизми, разположени върху всеки от трите крака.

Лесното пренасяне и превозване на стойката Tripod DELPHIN се дължи на присъствието на удобна текстилна чанта за пренасяне, включена в комплекта. Чантата защитава конструкцията от удари и драскотини при пренасяне и превозване до мястото на риболова. Тя поддържа триножника до минимални размери, което заедно с ниското му тегло от 2,4кг ви позволява да го взимате винаги със себе си.

Вижте още:

Видео

Препоръчани продукти