• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Несесер за тоалетни принадлежности Delphin Area NICE Carpath

Наличност:
В наличност
Модел:
101000572
Производител:
DELPHIN
Цена
30.00лв.
с ДДС 30.00лв.

Описание

Delphin Area NICE Carpath е уникална чанта, която ви помага да останете свежи по време на риболовните си излети. Вече можете да носите всичките си тоалетни принадлежности в една чанта и те винаги да ви бъдат на разположение. Чантата е оборудвана с практична Velcro лента и пластмасова кука. Това позволява да закачите чантата в бивака или на клон на дърво. От другата страна, ние сме поставили Velcro лента, която е проектирана да премине през центъра на руло тоалетна хартия. Ще можете да развивате хартията без какъвто и да е проблем. Вътре, има джоб за тоалетна хартия и други практични отделения за съхранение, оборудвани с цип. В централната част има 3 отделения, в които можете да поставите, например, гребен, пинцети, ножици. Има и малко огледало (5,5 х 8 см), което е оборудвано с пластмасов капак и е прикрепено към чантата чрез Velcro фиксатор, като можете да го свалите когато пожелаете. От външната страна, чантата има гайка, изработена от ремък, която улеснява нейното пренасяне.

Несесерът е оборудван с висококачествен цип в кафяв цвят. Механизмът на ципа завършва с пластмасов елемент. Това е доста удобно и ви позволява да отваряте циповете лесно. Елементите съответстват на цялостния дизайн. Този несесер е допълнен от нашия уникален дизайн на CARPATH кафяв камуфлаж, състоящ се от силуети на шарани.

Камуфлажът CARPATH е уникален и патентован дизайн на шарка, който комбинира камуфлажни елементи със силуети на шарани, които, комбинирани, създават камуфлажната шарка. Този уникален и невъзпроизводим дизайн е изработен изцяло от Delphin и той разширява границите на вашето риболовно оборудване до напълно нови измерения.

Технически параметри:

Размери: 25см х 18см х 10см