• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Несесер за тоалетни принадлежности Delphin Area NICE Carpath

Наличност:
В наличност
Модел:
101000572
Производител:
DELPHIN
Цена
36.00лв.
с ДДС 36.00лв.

Описание

Delphin Area NICE Carpath е уникална чанта, която ви помага да останете свежи по време на риболовните си излети. Вече можете да носите всичките си тоалетни принадлежности в една чанта и те винаги да ви бъдат на разположение. Чантата е оборудвана с практична Velcro лента и пластмасова кука. Това позволява да закачите чантата в бивака или на клон на дърво. От другата страна, ние сме поставили Velcro лента, която е проектирана да премине през центъра на руло тоалетна хартия.

Ще можете да развивате хартията без какъвто и да е проблем. Вътре, има джоб за тоалетна хартия и други практични отделения за съхранение, оборудвани с цип. В централната част има 3 отделения, в които можете да поставите, например, гребен, пинцети, ножици. Има и малко огледало (5,5 х 8 см), което е оборудвано с пластмасов капак и е прикрепено към чантата чрез Velcro фиксатор, като можете да го свалите когато пожелаете. От външната страна, чантата има гайка, изработена от ремък, която улеснява нейното пренасяне.

Несесерът е оборудван с висококачествен цип в кафяв цвят. Механизмът на ципа завършва с пластмасов елемент. Това е доста удобно и ви позволява да отваряте циповете лесно. Елементите съответстват на цялостния дизайн. Този несесер е допълнен от нашия уникален дизайн на CARPATH кафяв камуфлаж, състоящ се от силуети на шарани.

Камуфлажът CARPATH е уникален и патентован дизайн на шарка, който комбинира камуфлажни елементи със силуети на шарани, които, комбинирани, създават камуфлажната шарка. Този уникален и невъзпроизводим дизайн е изработен изцяло от Delphin и той разширява границите на вашето риболовно оборудване до напълно нови измерения.

Технически параметри:

  • Размери: 25см х 18см х 10см

За мъжа козметичният несесер е важна принадлежност, необходима дори по време на дълги риболовни експедиции. Макар и сред дивата природа, рибарите са цивилизовани хора. За тях хигиената и тоалетът са неща, от които не е удачно да се лишават. Мъжкият несесер за тоалетни принадлежности Delphin Area NICE от серията Carpath на марката Делфин притежава качества, които приятно ще ви изненадат.

Многостепенна структура – повече пространство за съхранение, отколкото изглежда на пръв поглед

Несесерът изглежда като стандартна чантичка за тоалетни принадлежности, но всъщност вътрешността му крие приятна изненада. Тук производителят е заложил на допълнително вътрешно отделение, което може да се сгъва и отваря чрез още един цип. По този начин, закачвайки куката, намираща се на капака на несесера, можете да го разпуснете по дължина, получавайки удобна импровизирана тоалетка.

Така ще си осигурите удобно място за сутрешния тоалет, включително за бръснене. Централната част е с фиксирано огледало, което ви позволява да изпълните процедурата лесно и максимално прецизно. Третият сегмент най-отдолу може да се използва като поставка на приборите за бръснене. Към него е прикрепена и лентата за окачване на тоалетна хартия.

Здрава и стилна дамаска

Мъжкият несесер се нуждае от много повече здравина и устойчивост на почистване, отколкото дамския, особено ако се налага да се използва в полеви условия при дълги риболовни експедиции. Поради тази причина DELPHIN заложи на много здрава материя за лицевата част на чантата. Тя носи камуфлажните щампи на серията Carpath – патентован дизайн на марката.

Камуфлажът е издържан в кафявата гама, която не прави толкова видими някои по-леки замърсявания. Хастарът е изработен от влагонепроницаема тъкан, която защитава тоалетните ви принадлежности от намокряне. И двете материи подлежат на почистване, което може да се направи дори в пералня машина на подходяща програма.

Наличието на голям брой вътрешни отделения ви дава възможност да постигнете безупречна организация на личните вещи. Знаейки в кое отделение са нужните ви вещи, ще отделяте минимално време за своя тоалет, оставяйки повече време за любимото хоби.

Вижте още:

Видео

Препоръчани продукти