• ЗА ВЪПРOСИ

  +359 878 977 988

 • Дoставка

  До 2 дни със Спиди или Еконт

Тринога Delphin ATOMA

Модел:
101001264
Наличност:
Очаква доставка
Цена
52.00лв.
с ДДС 52.00лв.
Описание

Компактна фидер стойка за въдици с три поддържащи крака, изработена в бордо, характерно за фидер продуктите на Делфин. Конструкцията на стойката е от алуминий, без никакви пластмасови части. Подобна направо свежда до минимум възможността от повреда като счупване на някоя част, като също осигурява и нейното много ниска тегло.

Отличната стабилност на стойката е осигурена от трите телескопични крака, предотвратявайки обръщане по време на удар или на силен вятър. Краката завършват с остри върхове, които да се забиват добре в земята, за да осигурят допълнителна стабилност на стойката. Благодарение на телескопичните крака, може да се използва и при неравен терен.

В средата има тресчотка, като нейната височина може да бъде нагласена с помощта на масивен винт. След стягането му предотвратява всяко произволно мърдане. Има универсална резба, което позволява закачането на всеки държач за фидер въдица, бъз бар или сигнализиращо устройство.

Въпреки компактните си размери при транспорт, стойката може да бъде разпъната до 150 см височина чрез телескопичните си крака, прибиращ се централен механизъм и също телескопична подпора, която несъмнено изненадва много от клиентите. Това разнообразие комбинирано с ефективен дизайн прави стойката много практичен продукт на много достъпна цена.

Технически параметри:

 • Височина на стойката: 50-150 cм
 • Тегло: 0.7 кг
 • Размер при транспортиране: 55x7x7cm

Една от съществените причини да закупите перфектната тринога за фидер Delphin ATOMA е нейното високо качество, съчетано с ниска цена. Това е продукт, притежаващ безапелационна здравина, който ще ви служи дълго, осигурявайки стабилна опора за вашата въдица. Стойките тип триножник са удобни, лесни за използване и пренасяне и с възможност за използване на различни видове държачи.

Предимства на стойката тринога

Много риболовци смятат, че телескопичният триножник е идеален вариант за поставка за фидер въдици. Той съчетава всички предимства, които са изключително високо ценени в процеса на фидер риболов. Сред плюсовете на трикракия статив трябва да посочим:

 • Разумна цена;
 • Възможност за монтаж върху всякакви повърхности;
 • Лекота на сглобяване;
 • Възможност за използване на различни видове държачи;
 • Стабилност;
 • Лекота;
 • Компактност;
 • Възможност за регулиране на височината.

Фидерната тринога „Атома” е изработена от устойчиви на корозия алуминиеви тръби. Тя също така е лека и може лесно да се преместват от едно място на друго. Височината на статива се регулира с надеждни винтови връзки. Стойката Atoma може да се монтира на всякаква повърхност. За да не бъде издухана от вятъра, към нея може да бъде прикрепен допълнителен товар.

В сгънат вид триногата заема минимално място, което в съчетание с ниското ѝ тегло я прави много удобна за транспортиране. Отгоре с винтове се фиксират държачи с желания размер и конфигурация. Смяната на държача отнема по-малко от минута, което прави риболовния процес ефективен и приятен.

Горната част на пръчката се поставя върху държача, а прикладът - върху подлакътника на рибарския стол. Можете също да поставите прикладите на единични регулируеми стойки. Те ще ви помогнат да зададете желаната позиция на стойката спрямо височината и под необходимия ъгъл.

Поддръжката на качествената тринога за риболов не представлява никакъв проблем. След използването ѝ е нужно само да се измие, избърше и подсуши. Всъщност стативът е лишен от каквито и да е недостатъци и отговаря на всички изисквания към тази група продукти.

Вижте още:

Видео

Препоръчани продукти