• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Шаранджийска стойка Delphin TPX3 Silver for 3 rods

Наличност:
Очаква доставка
Модел:
101000977
Производител:
DELPHIN
Цена
210.00лв.
с ДДС 210.00лв.
на 12 вноски по 20.67 лв.

Описание

Delphin TPX може да бъде описан като наследник на легендарния трипод  RPX. Както и при RPX, в ТРХ не са използвани пластмасови компоненти, което му осигурява по-дълъг живот и надеждност дори и при най-взискателни условия. Друга обща характеристика е разстоянието между пръчките, което гарантира техния безпроблемен монтаж и при двата модела. Освен това, на бъз бара има гайки за затягане, с помощта на които винаги можете да прикрепите и вашите сигнализатори.

Сребърната версия се характеризира с обработка на повърхността, наречена „пушечен дим“ (опушено сиво), която е създадена чрез анодиране на алуминиевата конструкция. Средната част е напръскана с малко по-различен отенък, поради което ТРХ е с интересен, прецизен дизайн.

Безспорно предимство, в сравнение с конкурентните триподи, са неговите удължаващи се, регулируеми рамена, с квадратен профил. Квадратният профил отстранява възможността от преобръщане, което осигурява много по-добра стабилност, в сравнение с кръглите рамена. Фиксирането на основната връзка е извършено чрез така наречения „механизъм на менгеме“, при който, след задаването на правилния ъгъл на триножника, просто затягате винта, подобно на менгеме. Друго предимство е куката в основата на триножника, към която можете да прикрепите тежест, в случай на лоши метеорологични условия, което допълнително ще подобри устойчивостта на триножника. Благодарение на неговите телескопични крака и ъгълът на регулиране на удължителните рамене, можете да изведете предната част на триножника ТРХ на 125 см над земята. По този начин ще можете да преведете кордата през по-голяма височина, което прави ТРХ подходящ спътник по време на риболов на река и на големи водни басейни. Практичният транспортен калъф е задължителен за трипода Delphin TPX.

Технически параметри:

Брой пръчки: 3

Височина на краката: 40-65см

Настройка на дължината на горната част: 70-115см

Ширина на преден бъз бар: 40см

Ширина на заден бъз бар: 40см

Тегло: 2,8 кг

Транспортен размер: 80x25x13cm

Видео

Препоръчани продукти