• ЗА ВЪПРOСИ

  +359 878 977 988

 • Дoставка

  До 2 дни със Спиди или Еконт

Въдица Delphin ETNA E3 cork / 2 части 360cm/3,00lbs

Модел:
101000280
Наличност:
В наличност
Цена
148.00лв.
с ДДС 148.00лв.
на 12 вноски по 14.57 лв.

Описание

Гамата Delphin ETNA E3 Cork, предлагана в цвят бордо, е третият наследник на най-успешната серия шаранджийски въдици на Delphin. Опитахме се да запазим всички функции, които правят тези въдици едни от най-продаваните, но добавихме и нещо съвсем ново, за да повишим още повече нивото на качество, надеждност и наслада от риболова.

Това е основната идея, която стои зад развитието на технологията Delphin 2Power. Тази технология се състои от два подсегмента, PowerWrap и PowerJoin. И двата сегмента бяха приложени към всеки от моделите от серията ETNA E3. Ще забележите технологията PowerWrap още при първия си контакт с пръчката.

Те представлява допълнителна обвивка от въглеродни влакна по цялата дължина на пръчката, което допринася за значително увеличаване на здравината и устойчивостта, когато въдицата се претовари. На практика това означава значително увеличаване на живота на въдицата и помага да се намалят щетите от употреба по пръчката.

Вторичният аспект на тази въглеродна обвивка е атрактивният вид на структурираната пръчка. Подготвили сме корковите версии за всички фенове, които предпочитат корк вместо каучуков материал EVA, като това е и добър вариант, който да имате.

PowerJoin не е толкова впечатляващ детайл, колкото обвивката, но има важна роля в поддържането на пръчката. Включва малък метален пръстен в края на всяко съединение, което значително намалява щетите и разпадането по пръчката.

Въпреки всички усилия да направим пръчка по-твърда, работихме и върху това да я направим по-тънка и сега можем уверено да кажем, че пръчките на ETNA са най-тънките в своя клас. Пръчките запазват своите отлични възможности за хвърляне и игра с рибата, в съчетание с параболично действие.

Пръчките са оборудвани с висококачествени и леки SiC водачи, за да се гарантира гладкото водене на кордата.

E3 съдържа и модели, които не сте виждали в нашата гама досега. Двусекционни въдици с дължина 2,7 м и 3,3 м, идеални за риболов в по-малки или обрасли води.

Технически параметри:

 • Модел 360см / 3.00lbs
 • Брой части: 2
 • Диаметърът на бланката над дръжката: 13,22 мм
 • Брой водачи: 6
 • Транспортна дължина: 187см
 • Тегло: 358гр
 • Дръжка: Корк
 • Дължина на дръжката (от началото на дръжката до средата на макародържача): 63
 • Размер на първи водач: # 50

Въдицата Delphin ETNA E3 cork е чудесна за хвърляне на примамки с тегло 40-50гр. Пръчките от серията са разделени, дву и триколенни модели, с коркова дръжка и гумен буфер в края. Конкретният шедьовър от портфолиото на словашката марка се състои от две части, като всяко съединение е подсилено с метален пръстен, базиран на технологията PowerJoin. Различното тук е корковата ръкохватка – избор, който Делфин дава на почитателите на този материал.

С какво коркът превъзхожда EVA пяната?

Коркът е много често срещан и популярен материал за изработване на дръжки на въдици. Той самият не е дърво, а представлява слой от външната страна на кората на дъбовото корково дърво. Коркът е доста здрав материал, макар и не супер здрав, а освен това е много лек. Основно негово свойство е да бъде непотопяем. Коркът плува във водата, тъй като е хидрофобен, което също означава, че не абсорбира вода.

Корковите дръжки в серията Delphin ETNA E3 правят самите въдици доста различни. Сред многобройните им предимства трябва да изтъкнем е, че коркът е напълно естествен и рециклируем материал и един от най-устойчивите и екологични. Друго предимство на дръжките за въдици от корк е, че са много леки. Те почти не тежат, което означава, че добавят минимално тегло към пръчката ви, като по този начин ви позволяват да ловите по-дълго, без да се уморявате.

Нещо друго, което си струва да се спомене за дръжката на въдицата Delphin ETNA 360cm/3,00lbs, е, че задържа топлината доста добре. Това е нещо добро, защото ако ловите в студен и ветровит ден, ръцете ви се нуждаят от топлина. Следващото предимство, свързано с корковите дръжки, е, че са много чувствителни. Ако малка риба захапе куката, благодарение на свръхчувствителната природа на корка, трябва да можете да я усетите.

Добър захват – важно предимство на корковата дръжка на Delphin ETNA cork .Тя осигурява добър захват, така че ръцете да не се плъзгат и да не изпускате пръчката. Корковите ръкохватки са хидрофобни, което означава, че отблъскват водата и не се намокрят. Те плуват във водата, нещо полезно в случай, че изпуснете въдицата си. Въпреки че визията не е фактор за вземане на решение, повечето хора са съгласни, че корковите дръжки изглеждат доста добре.

Вижте още:

Видео

Препоръчани продукти