• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

TOP Liquid МАНГО MatchPro 250ml

Модел:
970453
Наличност:
В наличност
Цена
13.90лв.
с ДДС 13.90лв.

Описание

Течност с най-високо качество, използвана като добавка към захранка, пелети, топчета, дъмбели.

Той предоставя още по-силен аромат и привлича рибата по-бързо. Ефективна при 50 ml/kg за смес. Не разтваря пва! Изключително силна течност с аромат на манго, която ви позволява да улавяте още повече риба при всички условия. Работи през всички сезони за всички видове шаран, най-вече за обикновен шаран.

Запалените шаранджии са готови да си послужат с всякаква хитрост, стига тя да повиши шансовете им за богат улов на качествена риба. Един превъзходен начин да направите своята захранка още по-привлекателна за водните обитатели е ароматът на манго, който привлича шарана като с магнит. TOP Liquid MANGO MatchPro на DELPHIN е добавка-атрактант, която работи с всички видове захранки и показва отлична ефективност.

Винаги топ резултати, независимо от вида на захранката и метода на нейното подаване

Атрактантът с аромат на манго представлява течна емулсия, която много добре се смесва с всички видове захранки – домашно приготвени и готови. Можете да обогатите аромата на стръвта, дори когато решите да използвате бойли (протеинови топчета), пелети или дъмбели. За да постигнете оптимална концентрация на аромата, използвайте 50мл течност на 1 килограм захранваща смес.

На рибарите, които предпочитат да използват удобните PVA торби и мрежи, течният атрактант също може да бъде от полза. Добавката не разтваря този материал, което ще ви позволи да доставяте захранките когато прецените на желаното разстояние. Това е продукт, създаден специално за целта. За разлика от домашните ароматизатори, течността се съобразява с условията на шаранджийския риболов.

Качествен продукт на достъпна цена – поръчайте по-голямо количество!

TOP Liquid MANGO е висококачествен продукт, разработен от най-добрите експерти. В състава му влизат специални компоненти, които имат за цел да въздействат на всички видове шарани във всякакви водоеми и през всеки сезон. Съставът на течността включва натурални стабилизатори, които не допускат изветряване и намаляване на аромата.

Ниската цена, на която ви предлагаме добавката, ви задължава да поръчате по-голямо количество, така че да си оправдаете транспортните разходи. Купете не само за себе си, но и за своите съмишленици по страст. Течностите се доставят добре затворени и опаковани, без риск от изтичане и загуба на материал.

Препоръчително е да съхранявате продукта в оригиналния флакон, добре затворен. Дръжте далеч от пряка слънчева светлина и източници на топлина!

Вижте още:

Видео

Препоръчани продукти