• ЗА ВЪПРOСИ

  +359 878 977 988

 • Дoставка

  До 2 дни със Спиди или Еконт

Въдица Delphin SYMBOL feeder 2 / 3 части 390cm/160g

Модел:
101000302
Наличност:
В наличност
Цена
113.00лв.
с ДДС 113.00лв.
на 12 вноски по 11.12 лв.

Описание

Delphin SYMBOL Feeder е популярна серия фидер въдици. Първото ѝ поколение си спечели репутацията на надеждни въдици, използвани при всякакви условия. Освен това второто поколение въдици Symbol Feeder  предлага чисто нов и атрактивен дизайн.

Благодарение на своите характеристики и визията си, новата серия фидерни въдици на SYMBOL се трансформира в дизайнерско произведение, което е поне един клас напред.

Цената може да ви накара да мислите, че въдицата принадлежи към ниския клас, но качествата й ще ви убедят, че това не е така. Тънка матова структурирана пръчка с добавени медни детайли и също много необичайна, но удобна кафява дръжка. Оборудвана с надежден и доказал се макародържач DPS, който може да захваща и по-големи макари и висококачествени водачи с две крачета на SiC.

С въдицата получавате 2 резервни върха. Ако желаете, можете да си купите и леки, средни и тежки резервни върхове.

Въдицата SYMBOL за фидерен риболов има интересен дизайн, предлагащ високо качество за цената си.  Ще се наслаждавате на риболов и на реки с тежки монтажи.

Технически параметри:

 • Модел 390см / 160гр
 • Брой части: 3
 • Диаметърът на бланката над дръжката: 13,45 мм
 • Брой водачи: 12
 • Транспортна дължина: 136см
 • Тегло: 293гр
 • Дръжка: EVA пяна
 • Дължина на дръжката (от началото на дръжката до средата на макародържача): 50 cm
 • Диаметърът на върха: 3мм

Фидер въдиците от ранга на Delphin SYMBOL feeder - 390cm са мечта на много риболовци. Този тип пръчки се появяват в средата на миналия век в Англия. Същността на това ново устройство се състои в идеята за закрепване на хранилка, с което по-бързо да се привлече рибата към зоната на риболов.

Предимства на фидер въдицата

Основната разлика между фидера и другите въдици за дъно е наличието на ясен връх, който се явява сигнализатор на покълването. Всички фидер въдици имат сменяем връх, който се отличава с високи показатели на якост. Въдицата Delphin SYMBOL feeder се предлага в комплект с 2 броя резервни върхове за леки и средни монтажи.

Имайки предвид, че на този тип пръчки могат да се окачат големи и обемни хранилки, рибарят винаги има възможност да достави примамката на самото дъно на водоема. Фидерите често имат голям брой пръстени, което прави възможно равномерното разпределение на натоварването върху устройството.

Поради факта, че в края на пръчката има няколко малки пръстена, а самият връх е направен тънък и гъвкав, рибарят ще може да види всяко докосване на рибата до монтажа. При закупуване на фидер пръчка, както е при Delphin feeder 390 см, в комплекта винаги са включени от 2 до 5 от еднакви върха. Основната разлика между тях е в нивото на твърдост, което дава възможност за улов на риба с различни размери и максимална чувствителност на пръчката.

Въпреки достатъчната дължина на пръта (някои модели достигат до 5 метра), тестът му може да бъде до 60 грама. Фидерните пръчки позволяват замятане на далечни разстояния и отлична устойчивост при закачане на големи риби. Delphin SYMBOL feeder 2 е с тест 160гр. С него можете да хвърлите товар до 120 грама и да ловите достатъчно голяма риба.

Може да се използва в дълбоки води със силно течение. Струва си да се отбележи, че въдица от този клас дава възможност за хвърляне на товар на разстояние до 10 метра.

Вижте още:

Видео

Препоръчани продукти