• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

TOP Melasa MatchPro ВАНИЛИЯ 1000ml

Модел:
970124
Наличност:
Очаква доставка
Цена
8.10лв.
с ДДС 8.10лв.
Описание

Matchpro Top Molasses е отлична добавка към захранката за платика и шаран, като значително подобрява вкуса и аромата. Съдържайки меден гъст сироп, той подслажда захранката, леко я слепва и не ѝ позволява да се разтвори прекалено бързо.

Приложение: от до 0.2 л от добавката за 1 kg суха захранка, разтворете я предварително във вода с меласа, след това овлажнете захранката с нея.

Ароматизаторите вземат все по-дейно участие във всеки риболовен излет. Това е съвсем логично, тъй като болшинството риби, както хищниците, така и бялата риба, използват обонянието си по време на лов и търсене на храна. Серията добавки Matchpro Top Molasses включват разнообразие от аромати, като същевременно слепват захранката и я правят по-бавно разтворима. Опитайте аромат на ванилия – любим на редица сладководни екземпляри.

Как да използвате правилно атрактантите?

Благодарение на силно развитото обоняние на водните обитатели, всеки рибар може да увеличи шансовете си за добър улов с помощта на ароматите. Във водата те се разпространяват на няколко километра и привличат рибата до центъра на самия риболов. Освен ароматите, които попадат във водата, самите риби са носители на миризмата.

Риба, посетила мястото на освобождаване на аромата, става носител на миризмата, която се е запазила върху нейните люспи. С помощта на тази следа други риби също лесно ще доплуват до мястото за риболов и с повече късмет ще попаднат на стръвта, която сте заложили.

Съществуват няколко вида ароматизатори, като основните са два: течни и сухи. Трябва да знаете, че ароматите в течна форма имат по-силна миризма. Когато избирате и купувате аромати за риболов, имайте предвид, че течната форма може да бъде на различни основи. Основно ароматизаторите са базирани на масла, които не трябва да се използват в студена вода, тъй като стават по-вискозни.

Атрактантите, базирани на меласа се разтварят добре както в студени, така и в по-топли води. Действието им не се влияе толкова от температурата на водата и на околната среда. Серията Top Molasses е всесезонно решение с висока ефективност и разнообразие от аромати. Изборът на аромат зависи от няколко фактора: сезон, вид на преследваната риба и състав на основната храна. Със сладкия си и натрапчив мирис, ванилията привлича повечето хищници към мястото на ловене.

Предлагаме ви голяма разфасовка от 1л, която ще покрие нуждите ви за един дълъг период от време.

Видео

Препоръчани продукти