• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Макара Delphin CHILLI 2000 size 20

Модел:
286038120
Наличност:
Очаква доставка
Цена
41.00лв.
с ДДС 41.00лв.
Описание

Моделът CHILLI е сред макарите в долния ценови сегмент, но нейният дизайн и оборудване доказва, че тя принадлежи на високата категория макари. Тази макара ще ви изненада още от първата ви среща. Дори и най-базовият модел е оборудван с метална шпула и дръжка.

Формата на нейното семпло тяло е постигната благодарение на наистина здравия и техничен начин на поставяне на механизма в него, което гарантира, че когато макарата бъде подложена на натоварване, със сигурност няма да усетите ниската ценова категория на макарата.

Вярно е точно обратното, тялото не се върти, неговото движение е изключително тихо и плавно, без каквито и да е нежелани вибрации. Широката гама размери правят тази макара подходяща за почти всички видове риболов.

Технически параметри:

  • Модел: Delphin CHILLI 2000
  • Капацитет на макарата mm / m: 0.14 / 550, 0.16 / 420, 0.18 / 330
  • Предавателно число: 4.9: 1
  • Брой лагери: 3 + 1
  • Тегло: 270гр

Delphin Chilli 2000 е макара с преден аванс, подходяща за риболов на плувка, както и за спининг риболов с леки и средни примамки. Здравите метални шпула и дръжка, както и усиленият корпус, ви гарантират дългосрочна и безпроблемна работа. Предвид ниската цена на модела, смятаме, че с неговата покупка ще направите една разумна инвестиция.

Съществени предимства

Макарата Chilli 2000 на словашкия бранд има стилен дизайн, но производителят съвсем не залага само на привлекателна визия. Усиленият корпус и вътрешен механизъм ви дават увереност, че тази макара ще се справи отлично дори при екстремно натоварване. Моделът е оборудван с 3+1 лагера и допълнителни винтове за дръжката.

Добре балансираният ротор се движи изключително тихо и плавно. Няма да ви притесняват нежелани вибрации. Допълнително задоволство гарантира компактният графитен корпус на макарата. Серията се предлага в широк диапазон от размери, така че всеки наш клиент може да намери подходящия размер за определен вид риболов.

Особености на макарите с преден аванс

Макарите с преден аванс, към които принадлежи конкретният модел, се използват предимно за леко натоварване – при риболов на малки до средни риби. Механизмът работи чудесно с деликатни риболовни принадлежности и леки примамки. Той е интегрален, тоест, представлява едно цяло със шпула и следователно в случай на повреда се заменя само с него.

Макарите с преден аванс се отличават с повишена чувствителност и лекота и следователно се представят добре с леки и свръхлеки монтажи. Силните страни на макарите Chilli включват: компактен корпус, лекота, висока чувствителност, прост дизайн без многобройни възли, които лесно могат да се счупят. Не на последно място трябва да посочим ниската цена.

Регулирането на съпротивлението на макарата Delphin Chilli зависи от рибата, която ще ловите. Така например рибарите затягат спирачката възможно най-здраво, за да закачат щука. Други, пък напротив, я отслабват, за да осигурят дълго замятане и да предпазят оборудването от случайно закачане. Всяко решение идва с опита. Класическата опция за настройка на фрикционна спирачка е „под максимума“. Тоест, под разривното натоварване на въдицата.

Вижте още:

Видео

Препоръчани продукти