• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Правоъгълна кофа за захранка с капак Delphin CARPATH

Наличност:
Очаква доставка
Модел:
920000361
Производител:
DELPHIN
Цена
11.00лв.
с ДДС 11.00лв.

Описание

Пластмасовите кофи CARPATH,са идеални за приготвяне на смеси, потопени боили или пелети. Те са полезен спътник във вашия фидер и шарански риболов. Тези кофи се предлагат в тъмно кафяв цвят и с отпечатан Carpath камуфлаж и марка. Снабдени са с дръжка, направени от метал, с пластмасов захват за по-добър транспорт. Кофите се предлага с капак, който защитава съдържанието и предпазва сместа от изсушаване.

Правоъгълната кофа за захранка Delphin CARPATH се предлага в два варианта по отношение на вместимостта – 5 и 10л. Правоъгълният дизайн на съда не е измислен случайно. За разлика от кофите с класическа кръгла форма, правоъгълните заемат по-малко място в багажника на автомобила. С избора на конкретния модел, вие си осигурявате отлично съхранение на готовата стръв и удобство при транспортиране на цялата риболовна екипировка.

Избор на кофата за захранка – защо е важен?

Опитните рибари са напълно наясно с връзката между качеството на захранката и улова. За да могат допълнителните храни да дадат отлични резултати, те трябва да бъдат приготвени правилно. За смесването и съхранението им риболовците обикновено използват специални кофи, изработени от пластмаса, понякога подсилена с PVC тъкан.

Специалната кофа за примамка няма аналог сред другите подобни съдове, произведени за други цели. Тя представлява лек и издръжлив контейнер, изработен от полимерен материал, предназначен за смесване на различни компоненти на стръвта. Обикновено съдът има изключително леко тегло и достатъчна вместимост (от 5 до 75 литра), както и капак, осигуряващ нужната среда за съхранение на смесите.

При производството на такива контейнери се използват само екологично чисти полимерни материали, които не отделят токсични вещества в околната среда и не съдържат нискокачествен метал и пластмаса. Материалът не отделя миризми, които биха могли да влошат качеството на примамката и да я направят непривлекателна за рибата.

Металните изделия бързо ръждясват и стават неизползваеми. Нискокачествената пластмаса, пък влошава качеството на стръвта, отделяйки в нея вредни вещества с остра химическа миризма, която плаши рибата. Ето защо съветът ни е да не използвате съдове от бои, латекс и други не-хранителни материали за съхранение на захранката.

Освен това, висококачествената правоъгълна кофа за захранка Delphin CARPATH е с привлекателен облик, дължащ се на патентования дизайн „Делфин камуфлаж” на марката. С такъв съд ще съхраните добре и правилно вашите бойли, фуражни смеси и пелети, а същевременно ще ловите със стил. За съвременния риболовец всеки детайл от екипировката има значение, включително кофата за стръвта.

Вижте още:

Видео

Препоръчани продукти