• Монофилно влакно FIN Strong CARP /grey
  • ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Монофилно влакно FIN Strong CARP /grey

Наличност:
В наличност
Модел:
500601025
Производител:
FIN
Цена
12.00лв.
с ДДС 12.00лв.

Описание

Първокласен продукт, създаден от FIN, влакно, изработено от материал CPA 6.6. FIN Strong CARP е най-вероятно най-здравото влакно на пазара сред монофилите, проектирани за спортен риболов. Неговата здравина при възела и разширяемостта му са резултат от липсата на компромис при неговото производство.

FIN STRONG CARP, без съмнение е най-якото влакно (ниска разширяемост), но с невероятна товароносимост на мястото на връзване. Влакното е без допълнително покритие, което го прави устойчиво на повреди и удари. Нанасянето и процеса на покритието значително понижават товароносимостта на влакното. 

Диаметър/Товароносимост: 0,25 мм/5,5 кг   0,28 мм/6,5 кг  0,30 мм/7,7 кг   0,32 мм/8,8 кг    0,35 мм/10 кг 

Имайте предвид: Ограничаващият фактор за товароносимостта на влакното са възлите. Ако забележите нежелани възли по вашето влакно, незабавно ги отрежете и направете нов монтаж. Начинът, по който връзвате възела, значително повлиява товароносимостта.

Затягането на възела трябва да се направи бавно и внимателно. Мястото, на което се прави възелът, трябва да бъде добре намокрено или се препоръчва използването на FIN KNOT LOY (за повишаване на товароносимостта).  

Гаранция на FIN: Информацията на етикета, отнасяща се до диаметъра, както и до товароносимостта, е реална. Моля, не сравнявайте с етикети на конкуренти. Цифрите, предоставени от FIN са реални, с толеранс от +/- 10%. 

Вижте още:

Видео

Препоръчани продукти