• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Фидер кошница PELLET / 2 бр

Модел:
930170030
Наличност:
Очаква доставка
Цена
4.90лв.
с ДДС 4.90лв.
Описание

Понякога е необходимо захранването да се извършва с пелети и поради тази причина, ние разработихме NYLON FEEDER PELLET, които определено ще намерят своите почитатели сред хората, тръгнали на улов за шаран или амур. Пелетите се освобождават лесно, като водачът е поставен в долната част. Самата кошница е изработена от лека и гъвкава пластмаса, което прави фидера наистина устойчив.

Той може да бъде прикрепен към краен монтаж чрез вирбел или може да бъде използван при техниката за фидерен риболов, при който стръвта е поставена близо до отвора. Той е наистина многофункционален и излиза наистина бързо, когато бъде издърпан. Смятаме, че ще харесате PELLET фидера, точно колкото и ние, докато го разработвахме и тествахме. 

Технически параметри:

  • Размер на кошницата: 44х35мм

Приложение и предимства

Много риболовци предпочитат пелетната форма на захранка, заради което поръчват първокласната ни кошница за фидер - NYLON FEEDER PELLET. Продуктът е разработен за онези, които търсят просто и универсално решение за подаване на стръвта. Конструкцията е лека при хвърляне и удобна за използване. Изработена от качествени материали и с много изгодна цена.

Специфичната форма на кошницата в централната ѝ част улеснява хвърлянето на захранката на дълги разстояния. Също така стръвта се поддържа отлично от момента на хвърляне до спускането ѝ до дъното на водоема. Противоплъзгащият се дизайн на устройството гарантира задържане на пелетите при използване на метод фидер.

Специалната структура и размер на тази фидер кошница ви позволяват да работите с всякакви видове пелети, в зависимост от личните ви предпочитания или моментните условия на риболов. С оптималната си вместимост, приспособлението прави възможно подаването на големи количества захранка за улов на наистина големи екземпляри.

Голяма дистанция на подаване на пелетите

С помощта на специалната фидер кошница, изпращането на пелетите на дълги разстояния е не само възможно, но и изключително лесно. Лесният монтаж/демонтаж е друг плюс, който всеки рибар ще оцени. Диаметърът на вътрешната тръбичка гарантира лекото преминаване на влакното през метод - фидера.

Камуфлажният дизайн залага на естествен цвят, така че устройството да остане незабелязано от рибата. Материалът на устройството включва полипропилен и допълнителна тежест, за да може захранката да достигне дъното по най-бързия и правилен начин.Кошницата е оборудвана с въртящ се вирбел, благодарение на който смяната на повода става без никакви усилия.

Имате възможност да поръчате кошницата pellet feeder в различни варианти – 30, 40 и 50гр. Желателно е да маркирате предпочитания модел при изготвяне на поръчката. Препоръчваме след всяка употреба да я измивате с чиста вода и да я съхранявате съобразно особеностите на материала. Дръжте далеч от източници на топлина и директен огън.

Посочената цена е за 2бр Nylon feeder PELLET – висококачествен продукт на словашката марка DELPHIN.

Вижте още:

Видео

Препоръчани продукти