• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Комплект сигнализатори DIVER 9V 2+1

Наличност:
Очаква доставка
Модел:
900022500
Производител:
DELPHIN
Цена
146.00лв.
с ДДС 146.00лв.
на 12 вноски по 14.37 лв.

Описание

Семпъл, но напълно функционален комплект, който ще удовлетвори на 100% всички ваши нужди от сигнализатор. Опростената електроника в този комплект гарантира изключителна функционалност и висока надеждност на страхотна цена. Комплектът се представя добре, дори при сравнение с конкуренти от по-висок ценови клас. В зависимост от условията, обхватът на този комплект е 150 м. Разбира се, комплектът включва и твърд калъф за пренасяне. Освен това, ние предоставяме и удължена 3-годишна гаранция! 

Характеристики на сигнализатора:

Захранването с 1 батерия, тип 9V, гарантира дълъг живот на батерията. Възможност за задаване на 8 различни тона и 6 нива на сила на звука. Чрез входа за 2,5 мм жак, можете да свържете допълнителни електронни устройства, например LED сигнализатор. LED диодите ще ви предупреждават в продължение на 20 сек. след като рибата е клъвнала. Сигнализаторът е водоустойчив. Когато индикаторът бъде включен (дълго натискане на бутона за включване), натиснете бутона за включване още веднъж, за да активирате позиционния диод. 

Характеристики на приемника:

Захранван от 3 батерии, тип ААА. Възможност за задаване на 1 тон и 6 нива на сила на звука. Приемникът има и режим за вибрация и LED индикация. Върху задната му страна е разположен удобен клипс за колан. 

Възможно е да съхраните максимална конфигурация от 3 + 1 (3 броя сигнализатори и един приемник) в калъфа на този комплект.

Вижте още:

Видео

Препоръчани продукти