• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Карп дюшек Delphin DUOMAT

Наличност:
В наличност
Модел:
101000350
Производител:
DELPHIN
Цена
60.00лв.
с ДДС 60.00лв.

Описание

Delphin DUOMAT е подходящият избор за рибари, които нямат достатъчно пространство за пренос на голям дюшек за шарани. Дюшекът е дебел уплътнителен материал, който може да предпази дори и най-големите шарани. Използваната за този пълнеж пяна предлага приблизително 30% повече плътност в сравнение с материалите използвани в конвенционалните дюшеци за отстраняване на куки. Няма опасност от травма дори и по камениста повърхност.

Продуктът е с ненадминато качество на детайлите и използваните от нас материали. DOUMAT също така означава, че дюшекът за освобождаване на куките от рибата може да се използва и като стандартен дюшек, без повдигани страни, или можем просто да вдигнем тези страни и да ги закрепим с велкро лепенки, които са разположени на всеки ъгъл. По този начин създаваме по-безопасен дюшек с повдигнати страни.

Страните няма да позволят на вашия улов да излезе от дюшека и да се нарани. Дюшекът е оборудван и с две метални колчета и вшити капси, чрез които да фиксирате дюшека във ветровито време. За тези колчета е осигурен малък джоб, така че те винаги да бъдат под ръка. Дюшекът е изработен от бързо съхнещ материал, който е лесен за почистване.

Благодарение на интелигентния си дизайн и високо качество на детайлите, нашият дюшек за шарани DUOMAT получи голямата награда в панаира “За риболова” 2020 г., в категорията: Най-интересен продукт на панаира.

Технически параметри: 

  • Дебелина на стелката: 20мм
  • Размери в разгънато положение: 110x60см
  • Размери на стелката с повдигнати стени: 90x40см
  • Височина на стената: 10см

Вижте още: