• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Колчета за дистанция MatchPro

Модел:
920400
Наличност:
В наличност
Цена
38.00лв.
с ДДС 38.00лв.

Описание

Много практично устройство за маркиране на разстоянието, на което ловим.

Комплектът включва:

  • комплект от 2 колчета за забиване в земята
  • 3 м въже за точно определяне на разстоянието

Точността на замятане в съвременния шаранджийски риболов играе почти решаваща роля за крайния резултат. Колкото по-малко е мястото за захранване, толкова по-висока е конкуренцията между рибите в борбата за храна. Най-лесният и най-ефективен начин за определяне на разстоянието от маркираната точка до работните и спод пръчките е чрез колчета за дистанция. Серията на DELPHIN MatchPro включва 2 кола + 3 метра въже за маркиране на разстоянието.

Функция на колчетата в риболова

Колчетата се използват чрез забиването им в земята. Когато намерите точката, трябва да започнете да увивате въжето около тях, докато не ударите клипса. След като запомните количеството на намотките, ще можете лесно да повторите това действие на всички останали въдици.

Маркиращите колчета за дистанция DELPHIN Match Pro улесняват максимално риболовците в стремежа им да постигнат милиметрична точност. Между колчетата е опъната специална връв, на която има три различни подвижни копчета (подобни на ограничителите използваните за пристягане на качулките). Измервайки разстоянието, с натискане на копчето, ще гопреместите на правилното място.

С помощта на колчета можете точно да маркирате до три различни точки на шнура. Трябва да се отбележи, че шнурът има дължина от 3м, така че можете лесно да изчислите разстоянието до точката на ловене.

Характеристики на продукта

Колчетата за дистанция Делфин имат извивка в горната част, която позволява на влакното да излети лесно и безпрепятствено при навиване на макарата, което прави целия процес много по-лесен. Острият връх на всяко колче ви позволява да го монтирате дори в доста твърда земя с желаната лекота. В горната част на всяко колче е поставен свелоотразителен елемент, който свети в тъмното. Той ви позволява да измервате разстоянието възможно най-точно дори и в тъмното.

Маркировъчните колчета на словашката марка Delphin са предназначени за точно определяне и фиксиране на риболовни разстояния. Комплектът включва две стойки с дължина 92,5 см, 3-метрово въже и две скоби. Скобите ви позволяват да фиксирате две риболовни разстояния за различни въдици наведнъж с помощта на колчетата. Удобно извитите краища на стойките няма да позволят на влакното (шнура) да падне и да се заплита.

Вижте още:

Видео

Препоръчани продукти