• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Телескопично колче Delphin D-STICK

Модел:
101000666
Наличност:
Очаква доставка
Цена
18.00лв.
с ДДС 18.00лв.
Описание

Delphin D-STICK е телескопично колче за брега, оборудвано със свределов накрайник. Това е високоефективен и лек продукт с премиум качество. Базата на тези колчета е изработена от тръби с дебели стени с матово черно покритие. D-STICK е много здрав продукт, който ще гарантира своята устойчивост. Този модел е с иновативен механизъм за плъзгане и фиксиране, изработен от висококачествена ABS пластмаса.

Преработихме точно тази части и тя вече няма да се движи и с нея се работи много по-лесно. Долната част на колчето е оборудвана със солидно и остро свредло, които ви позволява да пробивате в по-твърди повърхности. Свредлото е фиксирано с щифт (нит), което е изключително предимство. В резултат на това, няма опасност свредлото да остане в земята, което да ви остави с безполезно колче. Връзката е изключително здрава.

В горната част на колчето, има стойка, която се плъзга през долната част и служи като лост за предоставяне на сила, докато завъртате свредлото в повърхността. Краят на горната част е оборудван с масивна винтова резба, която е предназначена за прикрепяне на държача за въдица или за електронен индикатор за клъвване.

Технически параметри:

  • Модел 80-130см: тегло 280гр
  • Модел 110-180см: тегло 370гр

Вижте още:

Видео

Препоръчани продукти