• ЗА ВЪПРOСИ

  +359 878 977 988

 • Дoставка

  До 2 дни със Спиди или Еконт

Шаранджийска стойка Delphin BRONX 2G

Модел:
101000406
Наличност:
В наличност
Цена
114.00лв.
с ДДС 114.00лв.
на 12 вноски по 11.22 лв.

Описание

Delphin BRONX 2G е род-под стойка второ поколение на много популярното първо поколение стойки BRONX. Поради тази причина, ние запазихме всички нейни качества, довели до популярността на стойката сред толкова много ентусиасти шаранджии. Конструкцията е преработена, като тя е направена по-здрава и сме използвали и нови пластмасови връзки, които фиксират здраво напречните пръчки на място.

Цялата род-под стойка е в черен цвят. Нейното предимство е конструкцията с ниско тегло, която, едновременно с това е много стабилна и гъвкава. Благодарение на своята уникална система за сгъване, Delphin BRONX II се събира в малка текстилна чанта, която заема изключително малко място във вашия багаж. Специално изработената чанта се доставя като част от комплекта на стойката.

Конструкцията е изработена от алуминиеви профили, които са свързани с устойчиви ABS пластмасови конектори Този дизайн и използваните материали осигуряват дълъг живот и ниско тегло за стойката. Bronx II доказва, че качественото и напълно функционално оборудване може да бъде изключително достъпно.

Технически параметри:

 • Брой пръчки: 3
 • Регулиране на височината на стойката: 31-67см
 • Регулиране на дължината на стойката: 82-132 см
 • Ширина на бъз бар: 50см
 • Използван материал: алуминиеви / ABS съединители
 • Транспортни размери: 82x16x8см
 • Тегло: 1785гр

Delphin Bronx 2G Rod Pod е шаранджийска стойка, която, благодарение на някои съществени подобрения, отговаря и на най-високите изисквания на риболовците. Моделът изпъква както с привлекателния си външен вид, така и със стабилността на конструкцията. Модерният дизайн комбинира лекота, удобство при монтиране и здраво закрепване върху всякакви терени. Вашите въдици ще бъдат закрепени правилно в очакване на мечтания трофей.

Лека и здрава конструкция

Стойката за шарански пръти е един полезен компонент на риболовното оборудване. Тя ви позволява да пазите силите си за борба с преследвания хищник, като се освободите от задължението да държите въдицата в ръце. Моделът е разработен за 3 броя пръчки, които ще бъдат закрепени така, че да получите навременна сигнализация за кълването.

Рамката е направена от алуминиеви тръби, а свързващите детайли са от висококачествена ABS пластмаса. Материалите са подбрани с идеята конструкцията да е максимално лека, за да не се лишава риболовецът от това така необходимо приспособление. Алуминият има множество предимства. Той е един от най-леките метали, а същевременно е неподатлив на корозия.

Модифицираният Rod Pod DELPHIN 2G може да се използва при всякакви условия, без опасност от негативни температурни и механични въздействия. Намокрянето на стойката не представлява проблем, защото материалът е практически неръждаем. Пластмасовите свързващи елементи също са термо и влагоустойчиви.

Удобство при пренасяне и използване

Шаранджийската стойка на словашкия бранд е изработена с най-качествените материали, налични на съвременния пазар. Самото производство залага на революционни технологии, което позволява да се създаде един почти съвършен краен продукт. Алуминиевата рамка е с модерен дизайн, с регулируема по дължина централна шина.

Моделът е със сгъваеми крака, чиято височина също подлежи на регулиране, персонално за всеки крак. Това ви позволява да монтирате DELPHIN BRONX 2G върху неравни и каменисти терени. Сглобяването е максимално опростено, а бъз барът се закрепва лесно към рамката, като просто го вкарате в предвидените отвори и ги стабилизирате чрез системата за бързо заключване Quick Lock.

Вижте още:

Видео

Препоръчани продукти