• ЗА ВЪПРOСИ

  +359 878 977 988

 • Дoставка

  До 2 дни със Спиди или Еконт

Шарански телескоп Delphin CAPRI Tele - 300cm/80g

Модел:
150852301
Наличност:
В наличност
Цена
70.00лв.
с ДДС 70.00лв.

Описание

Delphin CAPRI Tele принадлежи към серията CAPRI, която се отличава с чудесно съотношение между цена и качество. При направата на пръчката, главният фокус беше поставен селектирането на материали, които ще понесат постоянно употреба. Използвана е комбинацията от карбон и така наречения микс от карбон.

Водачите SIC могат да бъдат използвани както с плетени линии така и с монофилни. Макародържача е стандартен DPS модел. За покритието на дръжката избрахме тънък слой от гума с отличителна мрежеста текстура, която предотвратява плъзгането. Пръчката се предлага в различни дължини и капацитет на зареждане.

Технически параметри:

 • Модел – 300 см / 80 гр
 • Дължина на пръчката – 300 см
 • Акция – 80 гр
 • Диаметър на бланката над дръжката – 18,24 мм
 • Брой на водачи – 5
 • Дължина при транспортиране –89 см
 • Тегло – 238 гр
 • Дръжка – Стеснена тръба

Всеки запален шаранджия има нужда от качествен шарански телескоп на изгодна цена, какъвто е Delphin CAPRI Tele. Предимствата на този модел касаят както дизайна, така и използваните за изработката материали. Тук имаме бланка, направена от комбинация от карбон и микс от карбонови влакна, гумирана дръжка с релефна текстура и водачи със SIC пълнеж, които ви позволяват да ловите с плетени и монофилни влакна.

Предимства на шаранджийските телескопи

Днес все повече риболовци използват активно телескопични пръти за лов на трофейни риби, при това в различни водоеми, без значение от условията в съответния географски район. Основното предимство на телескопичната бланка се състои в компактните ѝ размери. При сгъване, дължината на телескопа е не повече от метър.

По отношение на цената, телескопът е доста достъпен, което също оказва влияние върху избора на дизайна. Когато към удобството и изгодната цена добавим и такива екстри, като лекота на пръчката и възможност за ловене с повечето видове влакна, телескопът на словашката марка Delphin от серията CAPRI, се оказва отлично попадение.

Защо да изберете тази телескопична въдица?

Днес в областта на шаранския риболов активно се предлага селекция от въдици и платформи, които са ориентирани към замятане на дълги разстояния. Много рибари обаче ловят по старомоден начин с плувка. Именно за тези цели не се изискват щекерни въдици. В този случай е за предпочитане да изберете добър телескоп.

Тъй като поплавъкът обикновено се използва за улов на средно големи риби с тегло до 2 кг., то телескопичната пръчка може лесно да се справи с товара и ще направи възможно достигането на шарана от брега. Освен това винаги е възможно такъв прът да се оборудва с безинерционна макара.

Изборът на шаранския телескоп Delphin CAPRI Tele е правилен по няколко причини. Качеството на материалите ви гарантира дългосрочно използване на въдицата, а някои дизайнерски решения – нужното удобство. Тестът на въдицата е 80 гр, а дължината в разгънато състояние е 3 м. Моделът се предлага в няколко дължини и с  различен капацитет на зареждане.

Вижте още:

Видео

Препоръчани продукти