• ЗА ВЪПРOСИ

  +359 878 977 988

 • Дoставка

  До 2 дни със Спиди или Еконт

Въдица Delphin ETNA E3 / 2 части 360cm/3,00lbs

Модел:
101000276
Наличност:
В наличност
Цена
142.00лв.
с ДДС 142.00лв.
на 12 вноски по 13.98 лв.

Описание

Гамата Delphin ETNA E3, предлагана в цвят бордо, е третият наследник на най-успешната серия шаранджийски въдици на Delphin. Опитахме се да запазим всички функции, които правят тези въдици едни от най-продаваните, но добавихме и нещо съвсем ново, за да повишим още повече нивото на качество, надеждност и наслада от риболова.

Това е основната идея, която стои зад развитието на технологията Delphin 2Power. Тази технология се състои от два подсегмента, PowerWrap и PowerJoin. И двата сегмента бяха приложени към всеки от моделите от серията ETNA E3. Ще забележите технологията PowerWrap още при първия си контакт с пръчката. Те представляват допълнителна обвивка от въглеродни влакна по цялата дължина на пръчката, което допринася за значително увеличаване на здравината и устойчивостта, когато въдицата се претовари.

На практика това означава значително увеличаване на живота на въдицата и помага да се намалят щетите от употреба по пръчката. Вторичният аспект на тази въглеродна обвивка е атрактивният вид на структурираната пръчка в комбинация с EVA каучукова дръжка FullShrink, която създава повърхност перфектно устойчива на плъзгане.

Освен това е много по-топла при студено време, в сравнение с предишното поколение на серията Etna със сплит дръжка. PowerJoin не е толкова впечатляващ детайл, колкото обвивката, но има важна роля в поддържането на пръчката. Включва малък метален пръстен в края на всяко съединение, което значително намалява щетите и разпадането по пръчката.

Въпреки всички усилия да направим пръчка по-твърда, работихме и върху това да я направим по-тънка и сега можем уверено да кажем, че пръчките на ETNA са най-тънките в своя клас. Пръчките запазват своите отлични възможности за хвърляне и игра с рибата, в съчетание с параболично действие.

Пръчките са оборудвани с висококачествени и леки SiC водачи, за да се гарантира гладкото водене на кордата.

E3 съдържа и модели, които не сте виждали в нашата гама досега. Двусекционни въдици с дължина 2,7 м и 3,3 м, идеални за риболов в по-малки или обрасли води.

Технически параметри:

 • Модел 360см 3.00lbs
 • Брой части: 2
 • Диаметърът на бланката над дръжката: 13,22 мм
 • Брой водачи: 6
 • Транспортна дължина: 187см
 • Тегло: 334гр
 • Дръжка: FullShrink с EVA 
 • Дължина на дръжката (от началото на дръжката до средата на макародържача): 63
 • Размер на първи водач: # 50

Въдицата Delphin ETNA E3 е добре представена в каталога ни под формата на модели с различен брой части и различна дължина. Тук имаме пръчка, състояща се от 2 сегмента, свързани посредством малки метални пръстени PowerJoin в края на всяко съединение. Моделът е с обща дължина 360см – 187см в сгънато състояние.

Допълнителна обвивка от въглеродни влакна PowerWrap

Карбоновите шарански пръчки са предпочитани заради своята лекота, висока чувствителност по цялата дължина на пръта и отлично параболично действие. Доколкото имат недостатък, то това е лесната чупливост при удар на карбоновата пръчка, въпреки високата ѝ якост и издръжливост на натоварване.

За да елиминира този проблем, в своята серия ETNA E3, DELPHIN добави допълнителна карбонова обвивка PowerWrap. Покритието е съставено от въглеродни влакна и обхваща въдицата по цялата ѝ дължина. По този начин тя става устойчива не само на натоварване, но и на удар и случайни изпускания. С този модел получавате шарански прът, който ще ви служи дълго и вярно.

Какво още трябва да знаете?

Въглеродните пръти се различават по съдържанието на графит, което се измерва в "IM". Този знак се намира на всички видове въдици, така че е много важно да му обърнете внимание. Така, например, въдиците с най-ниски проценти имат пластичност и мекота. За разлика от високомодулните продукти, те са по-здрави, но в същото време имат ниска скорост на реакция.

Карбоновите въдици Delphin ETNA E3, от друга страна, могат да се похвалят с висока скорост на реакция и огромна твърдост, което ги прави идеални за замятане на дълги разстояния. Въглеродните пръти с маркировка IM8, IM9, IM 10 имат ултра висока чувствителност.

Докато ловите, не само ще видите поведението на стръвта, но и ще я усетите с ръцете си. И това е още един плюс при нощен риболов. В същото време с карбон не бива да се работи при гръмотевични бури, тъй като той е добър проводник на електричество. Също така пазете пръчките си от удари в камъни.

Вижте още:

Видео

Препоръчани продукти