• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Волфрамов повод с вирбел и карабинка BOMB! - 2бр/20cm/5kg

Наличност:
В наличност
Модел:
917210520
Производител:
DELPHIN
Цена
1.80лв.
с ДДС 1.80лв.

Описание

Волфрамовият повод от серията за спининг BOMB! изработена от Delphin е съставена от волфрамовите нишки. Благодарение на консистенцията на този материал може много лесно да работите с него и ще се убедите колко е устойчив срещу всякакви повреди. Неговата мекота е идеална за естествената поява на примамката във водата.

От едната страна на повода BOMB! се намира вирбела, а от другата страна карабинка, които са поставени в примки. Има две бройки от устойчивия кабел във всеки пакет.

Дължина на повода, размер на вирбел и карабинка, брой нишки

20 см/5кг – вирбел # 14, карабинка # 000, 16 нишки

Предлагаме ви перфектния волфрамов повод за щука от серията BOMB на словашката марка DELPHIN. Във всеки комплект ще откриете два готови повода, оборудвани с вирбел и карабинка. По този начин производителят е улеснил максимално изготвянето и смяната на монтажите. Поводът от волфрам е мек, но същевременно максимално здрав, за да устои на мощните захапвания на всеки хищник.

Какво представляват волфрамовите поводи и защо са подходящи за лов на щука?

Поради своята мекота, волфрамовият повод е подходящ единствено за еднократно улавяне на голям хищник. Причината е, че материалът се деформира лесно и при силно съпротивление от страна на трофея се превръща в спирала. Ниската цена на поводите от такъв материал ви позволява да ги сменяте често. Все пак поводът е достатъчно силен, за да изпълни на 100% своята задача.

Поводът представлява специфичен шнур, към който имаме здраво прикрепено основното тяло на монтажа. По правило в единия край на повода е монтиран карабинер, а в другия вирбел, чиято задача е да осигури свободно въртене на стръвта. Материалите, използвани за изработка на монтажи са най-различни, но волфрамът е предпочитан при риболов на щука, помагайки да се избегне прекъсване на основното влакно.

И ако при лов на други хищници мненията на рибарите относно използването на повод се разминават, то за щуката всички са единодушни, че такъв е абсолютно необходим. Риболовът на зъбати екземпляри без повод ще бъде равносилен на лотария, а имайки предвид, че примамките за щуки не са евтини, този риск ще ви струва твърде скъпо.

Високо качество на достъпна цена

DELPHIN ви предлага комплект от 2 броя висококачествени поводи за щука, изработени от изключително здрави волфрамови нишки. Поводът от волфрам е мек, поради което играта на вирбела е много по-добра, отколкото ако се използва твърд повод тип струна.

Тъмният цвят на нишката също е плюс, защото не създава отблясъци в слънчево време. Силата на волфрамовите монтажи е невероятна. Поводи със сила на скъсване 8кг могат лесно да издържат натоварването при улов на 10 килограмов сом.

Вижте още:

Видео

Препоръчани продукти