• Плетено влакно Delphin BOXER
  • ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Плетено влакно Delphin BOXER

Наличност:
В наличност
Модел:
101000482
Производител:
FIN
Цена
24.00лв.
с ДДС 24.00лв.

Описание

Здраво влакно за сом, на цената на монофилно влакно

FIN BOXER е здраво влакно за риболов, с устойчиво покритие, проектирано за улов на най-тежките риби. То е изработено от РЕ микро-фибърни влакна с висока плътност на оплетката, което води до 3-пъти по висока товароносимост, в сравнение с монофилните влакна със същия диаметър. Вземайки предвид почти еднаквата цена с монофилните, FIN BOXER със сигурност е по-добрият избор.

Имате възможност да закупите онлайн висококачествено плетено влакно Delphin Boxer на много изгодна цена и в различни варианти по отношение на дебелината. С него ще можете да ловите изключително големи и тежки риби в различни условия, без значение от сезона. Влакното е изработено от РЕ микро-фибърни влакна с висока плътност на оплетката и с покритие, повишаващо неговата здравина и устойчивост.

Особености и предимства на плетената корда

Плетеното влакно е най-здраво и с висока товароносимост спрямо всички останали видове риболовни влакна. Получава се посредством специален вид оплитане на няколко нишки, с което превъзхожда останалите разновидности. В същото време шнурът остава изключително тънък. Той може да бъде със същия диаметър като монофиламента.

Друга особеност е липсата на разширяемост. Тази характеристика позволява на кордата да запази максимална чувствителност, така че рибарят незабавно да направи подсечка на уловения екземпляр. В никакъв случай не можем да твърдим, че плетените влакна, включително Fin BOXER, нямат никакви недостатъци.

Сред минусите на този вид корди трябва да изтъкнем, че са лесно забележими във водата, лесно за заплитат, и ако с тях не се борави внимателно, не са изключени наранявания. През зимата, когато водата е бистра, а не е толкова кална, колкото през лятото, е важно да имате най-незабележимата екипировка.

Ето защо си струва да закупите плетена корда за зимен риболов с диаметър 0,06-0,08 мм. Тя също ще позволи използването на малки примамки, които ще играят по-правдоподобно на тънко влакно. Обърнете внимание обаче на еластичността, здравината и якостта на опън. Колкото по-силна, по-тънка и по-еластична е кордата, толкова по-добре.

Друг важен индикатор за добра линия е липсата на памет. Това означава, че когато намотаете влакното на шпула на макарата, то няма да заеме неговата форма. При размотаване то ще бъде също така право както и преди това. Това са отличителните характеристики на добрите корди, каквато безспорно е DELPHIN BOXER. Тук можем да добавим и високата устойчивост на износване на нашия продукт, благодарение на специалното му покритие.

Вижте още:

Видео

Препоръчани продукти