• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Шаранджийски кеп Delphin Armada - 90x90cm

Наличност:
В наличност
Модел:
946006143
Производител:
DELPHIN
Цена
113.00лв.
с ДДС 113.00лв.
на 12 вноски по 11.12 лв.

Описание

Стилен рибарски кеп за шаран, който измества легендата на пазара – Delphin Terna!

Този рибарски кеп е резултат от изключително богатия ни опит, натрупан в продължение на годините, прекарани в конструиране и производство на рибарски кепове за шарани. От пръв поглед ще привлече вниманието Ви с изключително тънката си и лека карбонова дръжка от две части.

За да направим връзките между брънките на главата толкова гъвкави, използвахме революционна технология, гарантираща значително по-високо ниво на повърхностно триене. Благодарение на това, връзките държат здраво дори и при екстремни условия. Най-ключовите контактни части на дръжката са облечени с противоплъзгаща материя, която позволява използването на кепа изцяло или само на горната му част при риболов с лодка.

Краят на дръжката е от алуминий и е с елегантен дизайн. Блокът за разтваряне е компактен и изработен от неръждаема стомана. 

Главата на кепа е не по-малко качествена от перфектната дръжка. Рамената, улесняващи загребването на рибата, са изключително здрави, а в долната им част механичната работа е най-силно изразена. Ръбовете на конекторите на рамената са намалени, за да се подсигури идеалното свързване с дръжката. Самият кеп има много фина структура (5мм х 5мм), което елиминира риска от това по някакъв начин да увредите улова си.

Брънките на кепа са подсилени, което гарантира, че няма да се износят дори и след години употреба. Кепът се предлага в текстилен калъф и отлични качества във водата. Delphin ARMADA – потопете се в един нов свят на рибарските кепове! 

Технически параметри:

  • Материал на дръжката: карбон
  • Дължина на дръжката: 182см
  • Размер при транспорт: 117 х 17 см
  • Тегло на дръжката: 260g
  • Размер на поплавъка: 8,5 x 20c

Вижте още:

Препоръчани продукти