• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Шаранджийски кеп Delphin Armada - 90x90cm

Наличност:
Очаква доставка
Модел:
946006143
Производител:
DELPHIN
Цена
113.00лв.
с ДДС 113.00лв.
на 12 вноски по 11.12 лв.

Описание

Стилен рибарски кеп за шаран, който измества легендата на пазара – Delphin Terna!

Този рибарски кеп е резултат от изключително богатия ни опит, натрупан в продължение на годините, прекарани в конструиране и производство на рибарски кепове за шарани. От пръв поглед ще привлече вниманието Ви с изключително тънката си и лека карбонова дръжка от две части.

За да направим връзките между брънките на главата толкова гъвкави, използвахме революционна технология, гарантираща значително по-високо ниво на повърхностно триене. Благодарение на това, връзките държат здраво дори и при екстремни условия. Най-ключовите контактни части на дръжката са облечени с противоплъзгаща материя, която позволява използването на кепа изцяло или само на горната му част при риболов с лодка.

Краят на дръжката е от алуминий и е с елегантен дизайн. Блокът за разтваряне е компактен и изработен от неръждаема стомана. 

Главата на кепа е не по-малко качествена от перфектната дръжка. Рамената, улесняващи загребването на рибата, са изключително здрави, а в долната им част механичната работа е най-силно изразена. Ръбовете на конекторите на рамената са намалени, за да се подсигури идеалното свързване с дръжката. Самият кеп има много фина структура (5мм х 5мм), което елиминира риска от това по някакъв начин да увредите улова си.

Брънките на кепа са подсилени, което гарантира, че няма да се износят дори и след години употреба. Кепът се предлага в текстилен калъф и отлични качества във водата. Delphin ARMADA – потопете се в един нов свят на рибарските кепове! 

Технически параметри:

  • Материал на дръжката: карбон
  • Дължина на дръжката: 182см
  • Размер при транспорт: 117 х 17 см
  • Тегло на дръжката: 260g
  • Размер на поплавъка: 8,5 x 20c

Нужен ли е кепът наистина?

Шаранджийският кеп Delphin Armada е едно елегантно приспособление, проектирано да отговори на изискванията на дори най-взискателните риболовци. С невероятно леката си алуминиева дръжка и триъгълна глава с размер 90х90см, този продукт е създаден да ви създаде удобство и лекота в риболова. Ще го получите в стилен калъф за лесно пренасяне и правилно съхранение.

Да използваш или да не използваш кеп? Това е индивидуално решение на всеки рибар. Но ако риболовът е любимото ви занимание и ви се налага да ловите във водоеми с голямо разнообразие от брегови релефи, то знайте, че понякога неудачната загуба на трофей не може да бъде избегната. Не разчитайте само на своята сръчност. Кеповете не са голямо перо в бюджета ви за риболовно оборудване.

Какво всъщност представлява кепът?

Кепът има просто устройство. Конструкцията му се състои от дръжка и глава. Главата е обръчът, върху който е опъната мрежата.  Въпреки очевидната простота на дизайна, в продажба има голямо разнообразие от видове, размери и форми.

Защо има толкова много модели кепове? Чак когато започнат да използват този вид помощни устройства, риболовците разбират, че не всеки модел е еднакво ефективен. Работата е в това, че различните дизайни са подходящи за различни условия на риболов. Формата и размерът на кепа следва да се изберат според използваните риболовни принадлежности и големината на рибата.

Шаранджийските кепове, какъвто е Delphin Armada по правило имат триъгълна форма и мощна дръжка, чиято стандартна дължина е 1,8 м (6 фута). Може би, поради факта, че прародителят на шаранджийския риболов е Англия, оттук и стандартите. При добрите модели дръжката е покрита със специално покритие против хлъзгане.

Горната част на главата е дълбока, така че в нея да може да се побере изцяло голям екземпляр. Мрежата най-често е изработена от меко и фино влакно. Такъв тип мрежа причинява по-малко щети на рибите, които обикновено се ловят в риболовни състезания и впоследствие се пускат.

Вижте още:

Видео

Препоръчани продукти