• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Монтаж за плувка Delphin

Модел:
969D05001
Наличност:
В наличност
Цена
3.80лв.
с ДДС 3.80лв.

Описание

Delphin FLOATS могат да се използват за риболов на плувка. Ако трябва да извършите бърз и ефективен монтаж тип  „английска плувка“, използвайте тази система. Тя е незаменим помощник, когато сте на „дънен“ риболов. Монтажът има 2 гумени перки, които стърчат от него.

В тях, ние поставяме пластмасова система с вирбел и карабинка. Така че да можете бързо да смените своята плувка. При сглобяване, вземете предвид теглото на плувката и системата, което е 0,75 гр. Опаковката съдържа 3 пълни комплекта.

Готовият монтаж за плувка, какъвто е Delphin FLOATS, е полезен аксесоар,с чиято помощ си гарантирате бърза смяна на плувките и лесно коригиране на дълбочината по време на риболов. В една опаковка срещу изключително скромна цена, вие получавате три напълно готови комплекта с адаптори, оборудвани с гумени фиксиращи шлаухи със специфична форма, тип перка.

Всеки адаптор, включен в комплекта е с фабрично прикрепени вирбел и карабина, в чието качество не бива да се съмнявате – то е типичното за продуктите на словашката компания. Наличието на вирбел и карабина в конструкцията на монтажа ви позволява да сменяте и монтирате за секунди плувките по време на риболова.

Шлаухите (перките) имат задачата да осигурят прецизно застопоряване на адаптора на желаната позиция/ дълбочина. Единственото изискване при изготвяне на монтажите и добавянето на тежести, е да се вземе под внимание теглото на съответния комплект. Конкретният готов монтаж е с тегло 0.75гр.

Методи за монтиране на поплавъка

Монтажът на плувката се изпълнява по няколко начина, като единият от тях включва следната последователност: Влакното се прекарва в поплавъчния пръстен (отгоре надолу) и след това върху него се поставя малка гумена камбрика. Долната част на използвания поплавък (кил) се вкарва в камбрика.

Някои плувки нямат пръстен в горната част, така че имате нужда от два камбрика, за да прикрепите поплавъка, отдолу и отгоре. Един камбрик не е достатъчен, тъй като поплавъкът може да излети от него. Зареждането на плувката с оловни тежести е другата стъпка при монтажа . Чрез фиксиране на обикновени олова върху въдицата е необходимо да се гарантира, че само светлият връх на плувката се появява от водата.

Това ще направи платформата много чувствителна към най-малкото докосване на рибата и няма да предизвика подозрения у нея, тъй като съпротивлението на поплавъка ще бъде минимално. Последното грузило (оловен пелет) трябва да е най-малкият потъвач - така нареченият „резервен“ и той се поставя директно пред повода.

Вижте още:

Видео

Препоръчани продукти