• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Комплект сигнализатори Delphin ROLER SHOCK 3+1

Наличност:
В наличност
Модел:
900022601
Производител:
DELPHIN
Цена
138.00лв.
с ДДС 138.00лв.
на 12 вноски по 13.58 лв.

Описание

Иновативен комплект, коренящ се в доказалия се във времето Delphin ROLER. Благодарение на висококачествените датчици за вибрация, комплектът може надеждно да отчита клъвването на вашата въдица. Свързването на сигнализатора с въдицата е изключително лесно, благодарение на регулируемия гумен ремък, чрез който се извършва монтаж на всяка въдица.

Основното приложение на този комплект е риболова на сом. В зависимост от условията, обхватът на този комплект е 130 м. Разбира се, комплектът включва и твърд калъф за пренасяне. Освен това, ние предоставяме и удължена 3-годишна гаранция! 

Характеристики на сигнализатора:

Захранван от 3 батерии, тип LR44. Възможност за задаване на 4 различни тона и 4 нива на сила на звука. Сигнализаторът има и тих режим. LED диодите ще ви предупреждават в продължение на 20 сек. след като рибата е клъвнала. Сигнализаторът е водоустойчив. 

Характеристики на приемника:

Захранван от 3 батерии, тип ААА. Възможност за задаване на 4 различни тона и 4 нива на сила на звука. Приемникът има и режим за вибрация и LED индикация. Върху задната му страна е разположен удобен клипс за колан.

С по-малък брой компоненти, но със същите отлични показатели и параметри, комплектът DELPHIN Roller Shock 3+1 ще ви подава навременна сигнализация за кълването на рибата при всякакви метеорологични условия. Пълната водоустойчивост на сигнализаторите и приемника ви дават възможност да ги използвате дори в дъждовно време, без никакви притеснения.

Комфортен и надежден дизайн

Укрепването на сигнализаторите към въдиците става посредством специални гумени ремъци. Този метод на монтаж е бърз и максимално надежден. Приемникът също разполага с механизъм за надеждно закрепване към тялото на рибаря. Разполага с клипс, посредством който може да се закачи и носи върху колана.

С този отличен набор от приемно-предавателни устройства, можете да заложите въдиците и да се отдалечавате от мястото на лова. Обхватът на предаване на сигнала е до 130 м, особено ако комплектът се използва в райони без смущения в обхвата на радиочестотния сигнал. Такива могат да възникнат, в случай че има мощни предаватели в близост до водоема, в който ловите.

Множество режими за сигнализация

Roller Shock комплектът използва висококачествени сензори за вибрация. Те долавят дори най-лекото потрепване на въдицата, в резултат на което подават своевременен сигнал към приемащото устройство. Ползвателят има възможност да избере както вида, така и интензитета на сигнализацията.

Алармата би могла да включва само светлинен сигнал (беззвучен режим), а също и комбинация от светлини и вибрация. Потребителят би могъл да настрои системата за звуково известяване при кълване. От настройките могат да се избират 4 различни тона с 4 нива на силата на звука. Светлинната сигнализация включва седем различни цвята на светодиодите по ваш избор.

Целият комплект сигнализатори е разработен по начин, гарантиращ минимална консумация на електрическа енергия. Оборудвайки устройството с 3броя батерии 15.V AAA, ще му осигурите до 120 дни безпроблемна работа. Сетът се доставя перфектно опакован в пластмасов куфар. С негова помощ ще пренасяте оборудването и ще го съхранявате правилно. Куфарчето защитава апаратурата от удар, затова винаги го използвайте при транспортиране на сигнализаторите до мястото на риболова.

Вижте още:

Видео

Препоръчани продукти