• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Комплект сигнализатори Delphin TOTEM 4+1

Наличност:
В наличност
Модел:
101000235
Производител:
DELPHIN
Цена
225.00лв.
с ДДС 225.00лв.
на 12 вноски по 22.15 лв.

Описание

Изключително компактни размери на индикатора и приемника в ергономична форма. Delphin TOTEM предлага напълно водоустойчив индикатор и приемник с изключителен обхват до 150 м, в зависимост от условията на околната среда. Индикаторът има изключително ярък светодиод с много дълъг живот.

Той се захранва от 9 V батерия, което гарантира дълго време на експлоатация. Добрата новина е наличието на аларма, която с кратко бипкане и светодиодна светлина ви уведомява, когато капацитетът на батерията падне под 5 V (приемникът също бипка). TOTEM предлага възможността за проверка на всички негови функции.

Системата е с 4 нива на сила на звука, включително и безшумен режим, 4 различни тона и 4 нива на чувствителност. В тъмното, възможността за включване на нощния диод е безценна. Вход за 2,5 мм жак ви позволява да свържете светещ обтигач за индикиране. Дебелото гумено покритие в областта на контакт с въдицата предотвратява повреждането на въдицата.

Индикаторът свети в продължение на 15 секунди след клъвването (а също така и приемникът). Приемникът се захранва от 3 бр. батерии тип ААА. В задната си част, той има демонтируем клипс за прикрепяне, например към колан. Наличен е и твърд куфар за носене и съхранение на комплекта извън сезона, като кофарът може да побере конфигурация на комплекта от 4 + 1.

Приемникът е с 5 нива на сила на звука, включително и безшумен режим и има възможност за регулиране на 4 нива на звука. TOTEM е висококачествено сигнално устройство, притежаващо всички функции, които биха ви били от ползва при риболов. Нощен светодиод, водоустойчива аларма и приемник или функция за проверка с предупреждение за слаба батерия. Това са само някои от допълнителните характеристики на Delphin TOTEM.

Вижте още: