• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Комплект сигнализатори Delphin TOTEM 4+1

Наличност:
Очаква доставка
Модел:
101000235
Производител:
DELPHIN
Цена
235.00лв.
с ДДС 235.00лв.
на 12 вноски по 23.13 лв.

Описание

Изключително компактни размери на индикатора и приемника в ергономична форма. Delphin TOTEM предлага напълно водоустойчив индикатор и приемник с изключителен обхват до 150 м, в зависимост от условията на околната среда. Индикаторът има изключително ярък светодиод с много дълъг живот.

Той се захранва от 9 V батерия, което гарантира дълго време на експлоатация. Добрата новина е наличието на аларма, която с кратко бипкане и светодиодна светлина ви уведомява, когато капацитетът на батерията падне под 5 V (приемникът също бипка). TOTEM предлага възможността за проверка на всички негови функции.

Системата е с 4 нива на сила на звука, включително и безшумен режим, 4 различни тона и 4 нива на чувствителност. В тъмното, възможността за включване на нощния диод е безценна. Вход за 2,5 мм жак ви позволява да свържете светещ обтигач за индикиране. Дебелото гумено покритие в областта на контакт с въдицата предотвратява повреждането на въдицата.

Индикаторът свети в продължение на 15 секунди след клъвването (а също така и приемникът). Приемникът се захранва от 3 бр. батерии тип ААА. В задната си част, той има демонтируем клипс за прикрепяне, например към колан. Наличен е и твърд куфар за носене и съхранение на комплекта извън сезона, като кофарът може да побере конфигурация на комплекта от 4 + 1.

Приемникът е с 5 нива на сила на звука, включително и безшумен режим и има възможност за регулиране на 4 нива на звука. TOTEM е висококачествено сигнално устройство, притежаващо всички функции, които биха ви били от ползва при риболов. Нощен светодиод, водоустойчива аларма и приемник или функция за проверка с предупреждение за слаба батерия. Това са само някои от допълнителните характеристики на Delphin TOTEM.

Комплектът Delphin TOTEM 4+1 включва 4 броя предавателни устройства и 1 приемник, оборудван с клипс за удобно закачване към колана. Тази конфигурация е предназначена за шаранджиите, които често залагат по-голям брой въдици на своите стойки. По-големият брой компоненти ви спестява нуждата да добавяте сигнализаторни устройства и надграждате своето сигнализиращо оборудване.

Компактен размер и лесно закрепване към въдицата

Както предавателите, така и приемащият модул от комплекта впечатляват с малките си размери. Големината на всяко устройство не само улеснява транспортирането и монтажа, но и елиминира възможността за прекомерно натоварване на пръчката. Към корпуса на всеки елемент е добавено плътно гумено уплътнение, което покрива зоната на контакт с въдицата и по този начин я предпазва от нараняване.

Сигнализаторите имат специална конструкция, проектирана за максимално бърз и лесен монтаж. Всяка аларма е окомплектована със завинтващ се фиксатор и верижка. Корпусът е изработен от влагоустойчива пластмаса. По този начин се постига нужната лекота и същевременно дълъг работен живот на алармената система.

Широк набор от функции

Комплектът сигнализатори Delphin TOTEM предлага широк набор от функции. Ползвателят може да избира между звукова или светлинна сигнализация за покълване, както и да използва комбинирана – звук плюс мигаща светлина. Възможността за изключване на звуковата аларма е изключително полезна, защото в много случаи рибата може да се изплаши от дори съвсем леко бипкане.

Звуковото известяване като цяло е необходима опция, когато рибарят се е отдалечил от приемника или е възможно да заспи, докато чака рибата да клъвне. Комплектът Тотем, включващ 4 аларми, позволява регулиране на силата на звука. При приемниците нивата на регулиране на аудио сигнала са 4 на брой, докато при приемника те са 5 с 4 различни тона на алармата.

Компактните сигнализатори Делфин са снабдени с ярки светодиодни индикатори, чиято активация ще забележите не само в пълен мрак, но и през светлата част от денонощието. Наличен е и индикатор за капацитета на батерията, както и режим за проверка на всяка функция на сигнализиращата система.

Вижте още:

Видео

Препоръчани продукти