• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Чанта за макари Delphin NAVIQ

Наличност:
Очаква доставка
Модел:
420220280
Производител:
DELPHIN
Цена
13.00лв.
с ДДС 13.00лв.

Описание

Подсилената чанта NAVIQ ще защитава всички ваши макари по време на транспорт или след риболовния сезон. Ние я проектирахме в черно и сиво и с интересен мотив, наподобяващ пчелна пита. Чантата има дръжка и лесният достъп до вътрешната ѝ част се осигурява чрез два двупосочни ципа. Приятният дизайн е удоволствие за очите и защита за вашето въртящо се съкровище. Чантата се предлага в размер L и XL. 

Технически параметри:

  • Модел NAVIQ L
  • Размер: 16x11x17см
  • Модел NAVIQ XL
  • Размер: 17x12x17см

Всеки рибар, освен на процеса на риболов, отделя много време и на подготовката за него. Риболовните принадлежности трябва да са внимателно подготвени и поставени в удобни чанти и калъфи. Особено внимание се обръща на макарите за риболов. Те са подложени на негативни фактори на околната среда (пясък, камъни и др.), които могат да повредят важни механизми на устройствата. За да ги защитите, имате нужда от удобната чанта за макари  Delphin NAVIQ.

Защо ви е нужен калъф за съхранение на макарите?

За удобно съхранение и транспортиране на рибарски макари е необходимо да използвате специален олекотен калъф, който има допълнителни джобове. В тях могат да се съхраняват необходимите ви дребни неща - резервни части, шпули и влакна. Така ще ви бъдат винаги под ръка и няма да ги търсите на дъното на рибарската си раница.

Също така макарите ви ще бъдат защитени от прах, удар или заплитане на влакното. Понякога самите макари се продават в самостоятелни чантички, но тяхното качеството не е много добро. Те предпазват само от прах и малки камъчета. В крайна сметка производителят не се интересува от дългосрочната работа на своя продукт.

Защо да изберете Naviq?

Словашката марка Delphin е утвърден производител на риболовно оборудване и като такъв, се грижи за правилното му съхранение, предлагайки собствени дизайнерски решения за съхранение и пренасяне до мястото на риболов. Чантата Naviq е компактна и удобна за използване, предлагаща няколко отделения за правилното съхранение на всяка макара.

Макарата е важен компонент на риболовното оборудване, а често е и доста скъп продукт. Всеки рибар, който цени вложените в екипировката си средства, не оставя на случайността нито един детайл, още по-малко пък скъпа маркова макара. Изборът на чанти е доста голям и всеки може да избере подходящия аксесоар за своите нужди.

Добрият модел е водоустойчив, изработен от здрав материал и има цип, който да осигури сухо и надеждно съхранение. Чантата за риболовни макари DELPHIN NAVIQ е изработена от специално обработена материя, която запазва качествата си за дълго време. Тя има стабилно дъно, с което кутията е по-лесна за поставяне, отваряне и достъп до необходимите устройства.

Вижте още:

Видео

Препоръчани продукти