• ЗА ВЪПРOСИ

  +359 878 977 988

 • Дoставка

  До 2 дни със Спиди или Еконт

Въдица Delphin HYPNOOSA / 2 части 300cm/60g

Модел:
110386300
Наличност:
В наличност
Цена
96.00лв.
с ДДС 96.00лв.

Описание

Тя ще хипнотизира всички големи хищници! Въдица за всички, които не обичат конвенционалното. Първоначално, ще бъдете привлечени от нейната дръжка, която е изработен от цветен камуфлаж с помощта на искрящо зелено, кафяво и зелено. Над тази хипнотична дръжка има скромни детайли от корк, а в долната третина на въдицата, можем да видим розова декорация, направена от навити влакна.

Матовите сиви пръчки и черната оплетка на водачите ще направят тази въдица елегантен другар в риболова в близост до водата, а модерната долна част незабавно ще привлече вниманието на всички. Полу-параболичното действие на по-твърдите пръчки прави този модел изключително ефективен за улов на големи хищници, които въдицата може да поеме по цялата си дължина, като предлага удобно засичане дори и на храбрите щуки или по-малки сомове. 

Технически параметри:

 • Модел: 300см / 60гр
 • Брой части: 2
 • Брой водачи: 8
 • Диаметър на бланката над дръжката: 17 мм
 • Транспортна дължина: 155см
 • Тегло: 200гр
 • Дръжка: EVA пяна и NEO-FOAM 
 • Дължина на дръжката (от дъното на пръчката до средата на седалката): 39см

Защо да изберете хипнотизиращата въдица на Делфин?

Елегантната визия и отлични технически параметри на въдицата DELPHIN Hypnosa може би са събудили вашето любопитство, но дали сте твърдо решени, че това е вашата пръчка? Ако тепърва навлизате в дебрите на риболова, може би ще ви бъде трудно да изберете първата си въдица. Ето защо в следващите редове ще ви посочим важните параметри при избора на този елемент. Следователно ще разберете сами защо конкретният модел е идеален за вас.

Въдицата е основното снаряжение за риболов с не толкова проста конструкция, колкото вероятно ви се струва. Състои се от пръчка, влакно, макара и платформа. Основният компонент на въдицата е пръчката. Тя има форма на дълъг, тънък конус и може да бъде изработена от различни материали.

Дължината и теглото на пръчката определят до къде можете да хвърлите стръвта. При риболов от широк и открит бряг се използват доста дълги въдици – от 2.7 до 4 метра. Hypnosa на словашкия бранд DELPHIN е с дължина точно 3 метра, което значи сигурно далечно хвърляне от брега. За риболов от лодка се използват по-къси пръти от 2.3 до 2.7м.

Теглото е следващият съществен параметър при избора на първата въдица. Благодарение на съвременните материали, оборудването стана много по-леко и удобно за продължително ловене. Срещат се модели, които тежат около 150 – 180гр. За сравнение, Хипноза тежи едва 60гр. при 3 метра дължина.

Съществуват различни модели въдици, в зависимост от тяхното специфично предназначение. Най-широко разпространеният вид са спининг въдиците с макара. Те са първоначално разработени за улов на хищна риба с помощта на специална стръв, която се хвърля и издърпва назад. С навиване на влакното на макарата, се създава илюзията, че стръвта е движеща се риба.

Атрактивната пръчка DELPHIN Hypnosa е един първокласен спининг, чието полупараболично действие ви позволява да ловите щуки, сомове и други едри екземпляри с желаната увереност и удобство. Привлекателните детайли, отличните материали и удобната за работа и пренасяне конструкция, са индикация, че виждате първокласна въдица, която определено трябва да притежавате.

Вижте още:

Видео

Препоръчани продукти